На війні загинула молода захисниця, поки депутати відпочивають за кордоном: Закон не однаковий для всіх

Переглядів: 797

2 серпня 2023 13:10

На війні загинула молода захисниця, поки депутати відпочивають за кордоном: Закон не однаковий для всіх фото

Гинуть наші захисники і наші захисниці, ціна цієї війни надвисока - молоде людське життя.

Військова ЗСУ Юлія Шевченко загинула 31 липня, про це повідомив військослужбовець ЗСУ, її наречений, який повинен був стати чоловіком Юлії.

Наречений Юлії пише: «31 липня перестало битися серденько цієї прекрасної дівчини, нареченої, моєї майбутньої дружини. Не стало людини, яка своєю хоробрістю, працьовитістю, наполегливістю обійшла будь-кого. Вона – янгол серед людей, яка допомагала всім, хто просив і не просив допомоги».

Юлія долучилась до війська у перші місяці повномасштабного вторгнення, вона була заступницею командира з морально-психологічного забезпечення, а у цивільному житті працювала у НАЗК.

Поки одні на війні, інші, завдяки їм, на курортах та у «договорняках»

Наприклад, народний депутат від партії «Слуга народу» Андрій Холодов виїхав з України у січні 2023 року, і не повернувся. Він не відвідує засідання Верховної Ради і не голосує, бо перебуває з сім’єю на Кіпрі, де має родинний маєток. Також відомо, що Холодов за кордоном розбудовує сімейний бізнес – його дружина стала співвласницею салону краси у Відні.

На Мальдівах помітили заступника голови комітету ВР, який відповідає за нацбезпеку України, 48-річного Юрія Аристова – він в середині липня 2023 року відпочивав у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives, розташованому на приватному острові Ітхаафуші.

Вартість проживання там за одну ніч – від 100 тис. грн. до 323 тис. грн. Нардеп та його помічниця проігнорували дзвінки журналістів, які намагалися з'ясувати, на якій підставі 48-річний депутат перетнув український кордон і чи робочою була його поїздка на Мальдіви.

«Слуга народу» Богдан Торохтій, з початку повномасштабної війни вісім разів виїжджав за кордон – до Греції, Туреччини, ОАЕ, Катару та Болгарії. За його словами, поїздки були «у сімейних справах», а про деякі вояжі він «не пам'ятає».

 

То, кажете, закон рівний для всіх? Жодної дитини нардепів України не бачили на війні, бо всі вони за кордоном, причому в чудових умовах, у безпеці.

На жаль, ця війна – жах для простих українців, які щодня отримують сотні звісток про загибель рідних людей. А «еліта» спостерігає за цим з-за кордону.

 




Схожі новини: