Відкриття Каннського кінофестивалю 2024: найкращі вбрання церемонії

Переглядів: 247

15 травня 2024 11:44

Відкриття Каннського кінофестивалю 2024: найкращі вбрання церемонії фото

На відкритті Каннського кінофестивалю 2024 року превалювали червоний, чорний і білий колір, а також паєтки і діаманти.

На французькій Рив'єрі стартував 77-й Каннський кінофестиваль 2024. Зірки вже пройшли червоною доріжкою під спалахами фотокамер на першу прем'єру фестивалю, фільм "Другий акт", і Фокус пропонує розглянути найефектніші сукні, адже Канни — це не тільки про кіно, а й про гламур.

Меріл Стріп

Стилістка 74-річної голлівудської діви Меріл Стріп Мікаела Ерлангер вибрала для своєї клієнтки перлинно-білу сукню від Dior Haute Couture до підлоги, виготовлену за індивідуальним замовленням, із запахом на талії.

Образ вона доповнила великими сережками-підвісками і кільком Fred Leighton, клатчем в тон сукні і босоніжками на підборах і масивній підошві.

Гайді Клум

50-річна німецька супермодель і телеведуча Гайді Клум з'явилася в Каннах у розкішному вбранні під колір килимової доріжки. Вона буквально сяяла в ефектній червоній сукні з весняної колекції 2024 року Saiid Kobeisy. Сукня з опущеними бретельками, що складається з корсетного ліфа і спідницею зі складним драпіруванням, високим розрізом і шлейфом, давала їй змогу продемонструвати стрункі ноги. Гайді поєднала вбрання з блискучими гостроносими туфлями і сережками з діамантами.

Джейн Фонда

86-річна американська актриса Джейн Фонда привнесла "хижий" стиль на червону доріжку в чорному комбінезоні з вишивкою кристалами з осінньої колекції Elie Saab 2019. Образ вона завершила пальтом з леопардовим принтом, сріблястими туфлями, а з прикрас вибрала діамантове кольє і сережки.

Єва Грін

43-річна французька акторка і членкиня журі Каннського кінофестивалю 2024 року Єва Грін продемонструвала готичний гламур у чорно-фіолетовій сукні Armani Privé з весняної колекції бренду 2016 року. Топ з лелітками і біла спідниця з затемненим шифоновим верхнім шаром з вишивкою надавали образу певної легкості. Коштовності Chopard завершили її образ.

Леа Сейду

43-річна французька актриса Леа Сейду сяяла на червоній доріжці в буквальному сенсі цього слова. На відкриття Каннського кінофестивалю 2024 знаменитість обрала сріблясту сукню від Louis Vuitton, розшиту паєтками, з приспущеними плечима і високим розрізом спереду. Свій образ вона завершила босоніжками в тон і діамантовим кольє із сапфіром.

Гелена Крістенсен

55-річна данська супермодель Гелена Крістенсен вийшла на червону доріжку в струмливому грецькому білому вбранні. Приголомшлива сукня, безсумнівно, привернула увагу, а за спиною супермоделі тягнувся чудовий шлейф, що майорів на вітрі.

Гелена вклала свої темні локони в елегантну зачіску і доповнила її коштовностями: сережками-крапельками і відповідним намистом, а також вибрала легкий макіяж, який особливо підкреслює її очі.

Тейлор Гілл

Американська модель Тейлор Гілл мала приголомшливий вигляд на червоній доріжці Каннського кінофестивалю в обтислій білій сукні з чорним ліфом, розшитим паєтками, і дуже високим розрізом. Образ доповнювали розкішне кольє у вигляді широкого коміра і кільця. Ансамбль завершували чорний клатч і чорні елегантні босоніжки.

Джерело: Фокус




Схожі новини: