11 трендових кольорів весни-2024. Фото зіркових образів

Переглядів: 242

15 лютого 2024 14:37

11 трендових кольорів весни-2024. Фото зіркових образів фото

Усім, хто хоче оновити свій гардероб і додати до нього яскравих барв - ваш час настав. Трендові кольори весни 2024 року розкриють вас з іншого боку.

Стилісти виділили щонайменше 11 відтінків, а світові та українські зірки вже впроваджують їх у свої образи.

КОРОЛІВСЬКИЙ СИНІЙ

Одним із фаворитів весни став насичений синій колір, який експерти називають королівським. Можливо, це продовження минулого сезону, де дизайнери шукали заспокоєння у самих властивостях кольору.

Або легка ностальгія за 2020-м, коли синій став головним кольором за версією Pantone, і ним не встигли повністю насолодитися через пандемію Covid-19. Тепер його час настав.

Так, 42-річна співачка Бейонсе демонструвала розкішну сукню у трендовому синьому кольорі під час її масштабного туру Renaissance. Артистка ефектно з’явилася на сцені серед густого диму, який поступово розкривав її образ.

Поєднувати сині кольори стилісти радять із темно-коричневим, хоч здоровий глузд може це заперечувати. Утім, правильна комбінація одягу може дати елегантний та яскравий образ навесні.

СПОКІЙНИЙ БЛАКИТНИЙ

На іншому кінці синіх кольорів – пастельний блакитний. Експерти називають його класичним відтінком весни. Цей колір ідеально підійде як для трикотажних светрів, так і для легких суконь. Він не надто сміливий чи владний, а тому стане універсальним доповненням для гардеробу.

Наприклад, 47-річна співачка Шакіра стилізувала модний блакитний із спортивним костюмом.

На цьогорічній Греммі у небесно-блакитному була співачка Крістіна Агілера.

ВІДТІНКИ ЗЕЛЕНОГО

Сезон весна-літо 2024 неможливо уявити без зеленого кольору. Він вже завойовував своє лідерство у 2021 році, але й тепер не втратив своєї актуальності, судячи зі світових показів. Експерти виділяють від темно-зелених шкіряних костюмів до ніжних фісташкових суконь.

Наприклад, ексучасниця "Spice Girls", 49-річна дизайнерка Вікторія Бекхем зустрічала новий рік у витонченій зеленій сукні та обіймах коханого Девіда Бекхема.

А от 54-річна співачка Дженніфер Лопес віддала перевагу фісташковим відтінкам, які теж є трендами кольорів у майбутньому сезоні. Цього року на тижні моди в Парижі її образ доповнювала довга квіткова накидка наче справжній символ весни.

ВІД ЧЕРВОНОГО ДО ТЕМНО-ВИШНЕВОГО

Насичений червоний та темно-вишневий – символ елегантності та водночас сексуальності підкорив фешн подіуми. Ці модні кольори сезону стануть невід’ємною частиною гардеробу. Шкіряні спідниці, легкі довгі сукні, мінімалістичні костюми та навіть шорти – усе це можна обирати у червоних відтінках.

55-річна співачка Кайлі Міноуг, яка цьогоріч отримала Греммі за "Найкращу танцювальну пісню", вже на боці модного червоного. На церемонії нагородження вона вразила довгою сукнею з оригінальним корсетом у відповідних кольорах.

Яскраво вриваються у тренди весни і українські зірки. 42-річна телеведуча Лілія Ребрик, яка чекає на третю дитину, вирішила "розфарбувати безбарвне життя" і продемонструвала серію світлин з фотосесії у яскравому червоному костюмі.

ЗОЛОТИЙ ТА СРІБНИЙ

Ті, хто хотів зустріти весну експериментами – можете спробувати реалізувати їх в образах з використанням так званої металіки. У 2023 році здобув свою популярність у взутті та аксесуарах, а вже цьогоріч сміливо можна купувати відповідні блузи та спідниці.

До речі, 28-річна співачка Дуа Ліпа одягнула довгу сріблясту сукню з надглибоким декольте на церемонію Греммі-2024.

Британська супермодель 53-річна Наомі Кемпбелл на тижні моди у Парижі теж продемонструвала витончену сукню у модних кольорах. Міцний корсет та довгий розріз спідниці додав їй особливої звабливості на подіумі.

А от 48-річна акторка Єва Лонгорія віддала перевагу золоту. На церемонії вручення нагород Гільдії режисерів США, яка відбувала нещодавно, вона з’явилася на червоному хіднику у сукні з відкритими плечима.

ВЕСІЛЬНИЙ БІЛИЙ

Наступний колір є базовими і найближчим часом точно не вийде з моди. Мовиться про сніжно-білий. Замість кремових, пудрових чи кольору шампанського дизайнери схилилися у своїх колекціях до класичного весільного.

Сміливо його втілила у новому образі 34-річна модель та акторка Джулія Фокс. На Тижні моди в Нью-Йорку вона з’явилася у дуже сміливій сукні, яка ледь прикривала інтимні місця.

Також білосніжний нещодавно фігурував в образі нареченої футболіста Кріштіану Роналду, Джорджини Родрігес, яка вигуляла мереживне міні цього кольору.

БАЗОВИЙ ЧОРНИЙ

Чорний колір, здається, жодного разу не виходив з моди. А у весняному сезоні теж буде базою в гардеробі. Зокрема, на модних показах моделі демонстрували total black у доволі масивному вбранні. Полюбляють його й українські зірки.

А українська 32-річна реперка alyona alyona, яка разом зі співачкою Джеррі Хейл цьогоріч поїде на Євробачення, вважає чорний частиною свого стилю. Худі, куртки та взуття відповідного кольору є у її гардеробі і, здається, змінювати артистка нічого не планує.

БУЗКОВО-ФІОЛЕТОВИЙ

Значно розбавити попередній трендовий колір може грайливий ніжно-фіолетовий або бузковий. Його відтінок легко можна передавати різними естетиками та силуетами. Особливо лягає він на шовкові сукні-туніки та об’ємні бальні спідниці.

35-річна акторка Емма Стоун обрала для церемонії вручення нагород Гільдій сценаристів США як раз такий колір. Плетений силует та легкі стрічки, які ледь прикривали груди - Емма точно знає, як зробити так, щоб про тебе говорили ЗМІ.

БЛІДО-РОЖЕВИЙ

Гарячим, мов пиріжки з печі, буде рожевий колір. Його тренд став популярним ще влітку 2023 року після виходу фільму "Барбі". Тоді, здавалося, що він заполонив усі усюди. Цієї весни рожевий теж пануватиме, але у більш стриманих, "блідих" кольорах.

Здається, 33-річна виконавиця головної ролі Марго Роббі передчувала трендові кольори весни 2024. Один з двох її рожевих образів, які вона демонструвала на прем’єрі фільму, як був уміру рожевим.

БЛІДО-ЖОВТИЙ

Слідом за рожевим свій "блідий" слід в моді залишить і жовтий. Для нього відомі бренди у своїх показах обирали м’які, шовкові тканини на плавних силуетах.

Таку витонченість демонструє 65-річна акторка Шерон Стоун. Для одного модного видання вона знялася у ніжно-жовтому пальто. Класичний крій виробу дозволив ще більше розкритися її жіночності.

КОРИЧНЕВО-ШОКОЛАДНИЙ

Модний нетрадиційний – саме таку репутацію на останніх подіумах здобув собі коричнево-шоколадний колір. Він є ідеальним для монохромного образу і доступний у багатьох речах: від шкіряних штанів до тоненьких блейзерів.

Або коротких суконь з об’ємними накидками. Саме такий look продемонструвала 31-річна співачка Майлі Сайрус під час церемонії Греммі-2024. До слова, вона змінила 5 образів. Але саме у шоколадно-коричневій сукні отримувала першу нагороду.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: