Бути в тренді: підбірка must have одягу та взуття на весну 2024

Переглядів: 226

8 березня 2024 11:54

Бути в тренді: підбірка must have одягу та взуття на весну 2024 фото

У 2024 тренд на простий та лаконічний одяг набиратиме все більшої популярності.

Першим на що варто звернути увагу, щоб виглядати стильно у будь-яку пору – це верхній одяг. Must have впродовж багатьох років – тренч, наразі середня вартість його на платформі оголошень – 1 487 гривень. 

Увагу слід звернути на класичні суконні пальто довжини міді чи максі в оверсайз фасоні. Середня ціна останніх на платформі OLX становить 2 178 гривень.

Актуальними не перший рік залишаються бомбери (середня вартість 1 323 гривні) та стьобані куртки (середня вартість 1 073 гривні). 

Цьогоріч у тренді будуть також шкіряні куртки "розслабленого" фасону (середня вартість 7 823 гривні). Щоб зекономити можна вибрати верхній одяг з екошкіри або придбати вживану куртку. Вартість таких на OLX складає в середньому – 1 190 гривень, а кількість пропозицій – понад 10 тисяч. Серед оголошень можна знайти стильні вінтажні речі та серед іншого зробити свій внесок у раціональне споживання.

У 2024 тренд на простий та лаконічний одяг набиратиме все більшої популярності. Тому одяг у мінімалістичному стилі зі стриманими відтінками та з меншою кількістю декоративних елементів буде актуальним. 

Актуальними у новому сезоні будуть також брючні костюми, які можна комбінувати із різним одягом: сорочками, футболками чи блузами та створювати монохромні образи, чи образи із яскравими акцентами. Так середня вартість жіночого костюма зі штанами на OLX становить – 1 303 гривні, а сорочок, завдяки яким можна створювати як ділові, так і більш "розслаблені" та цікаві образи – 599 гривень.

Трендовими у новому сезоні залишаться речі у білизняному стилі, кардигани та светри крупної вʼязки, лаконічні сукні, тонкі базові лонгсліви з цікавими акцентами та оверсайз піджаки.

Що стосується взуття, то "класикою" впродовж багатьох років на весну залишаються челсі (середня ціна – 1 794 гривні) та лофери на більш теплі місяці (середня вартість на платформі – 1 852 гривні).

Також вдалим варіантом взуття не лише на весну, а на літо стануть білі шкіряні кросівки чи кеди. Середня вартість останніх складає 1 897 та 1 517 гривень відповідно.

Не слід забувати й про тренд екологічності у моді — купівля вживаного одягу стає все більш популярною не лише через можливість зекономити гроші, а й через її позитивний вплив на навколишнє середовище.

Такий підхід також допомагає зменшити викиди вуглецю та інші негативні впливи на навколишнє середовище, пов'язані з виробництвом нового одягу. 

Наприклад, на платформі OLX опубліковано понад 187 тисяч оголошень про продаж трендового вживаного одягу та понад 103 тисячі — з пропозиціями нового одягу. Кожен зможе зробити для себе найкращий вибір.

Джерело: Ліга




Схожі новини: