Муниципальные инспекторы штрафовали полицейских

Переглядів: 1196

20 лютого 2020 11:31

Муниципальные инспекторы штрафовали полицейских фото
Зачастую с нарушениями у здания полиции паркуются сами полицеские

Неоднократные жалобы горожан на водителей, оставляющих автомобили на тротуаре по ул. А. Невского возле здания полиции, возымели действие.

Сегодня отдел благоустройства провел рейд по этой улице на участке от ул. Гетмана Сагайдачного до ул. Гетманской.

Первый нарушитель обнаружился на ул. Интеркультурной. Он оставил свой автомобиль у бетонных блоков, ограждающих зону ремонта коллектора. Инспекторы пояснили, что водители, оставляющие так автомобили, мешают проезду спецтехники (для этого блоки на время отодвигают).

Штраф уже начали составлять, но прикрепить к лобовому стеклу уведомление не успели. Появился водитель, дожидаться окончания оформления он не стал и уехал. От штрафа это не спасет. Номер машины зафиксирован, уведомление отправят нарушителю по почте, а в случае неоплаты штраф удвоится, и его будет взыскивать исполнительная служба.

Еще три штрафа выписали за парковку в зоне действия знака "Автобусная остановка".

У здания полиции со стороны ул. А. Невского также обнаружилось три автомобиля, припаркованных на тротуаре. Зачастую там их оставляют сами сотрудники полиции. Тем не менее, уведомления о штрафах оставили и на этих машинах.



Имя:
Ваш комментарий:

Горожанин
20 лютого 2020 г. (12:48)

ВЕРХОВНЫЙ СУД справа №655/470/16-а V. ПОЗИЦІЯ ВЕРХОВНОГО СУДУ"Стаття 258 КУпАП вказує на те, що працівник патрульної поліції зобов`язаний дотримуватись вимог ст. 283 КУпАП, яка зазначає, що постанова виноситься тільки за результатами розгляду справи.

Однак, судом апеляційної інстанції обґрунтовано встановлено в оскаржуваному рішенні, що не було будь-якої підготовки до розгляду справи, як і не було оголошення посадової особи, яка розглядає справу, особи, яка притягається до адміністративної відповідальності. Таким чином, доведено порушення процедури розгляду адміністративної справи.

Крім того, суд апеляційної інстанції встановив, що заміру відстані від місця зупинки позивача та зупинкою громадського транспорту інспектором патрульної служби не здійснювалось. У матеріалах справи окрім заперечень на адміністративний позов та рапортів поліцейських міститься запис відеозйомки, на якій чітко вбачається, що заміру між зупинкою громадського транспорту та автомобілем позивача інспектором не здійснювалось.

Жодних доказів, які б підтверджували факт вчинення позивачем правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 КАС України, відповідачем надано не було."

ВЕРХОВНЫЙ СУДсправа № 465/3597/16-а   "6. В аспекті предмету доказування суди також установили, що вказана постанова не містить посилання на жоден доказ вчинення позивачем згаданого адміністративного порушення (окрім фрагменту відео з нагрудного відео реєстратора працівника патрульної поліції), тоді як із оглянутого відео неможливо встановити, яким приладом та яким чином Інспектор виміряв відстань між місцем здійснення зупинки транспортного засобу та зупинки маршрутних транспортних засобів."

       Відповідно до ч.6 ст.13. ЗУ от 02.06.2016 № 1402-VIII «Про судоустрій і статус суддів» Висновки щодо застосування норм права, викладені у постановах Верховного Суду, враховуються іншими судами при застосуванні таких норм права.

ТОЕСТЬ ЧЕРЕЗ СУД ВСЕ ЭТИ ПОСТАНОВЫ ПРИЗНАЮТСЯ НЕЗАКОННЫМИ 

гость
20 лютого 2020 г. (12:54)

киа 2953 , вы  че сума сошли ? поаккуратнее , Олежан Бойков как бы будущий сотрудник НАБУ . а вы штрафовать , совсем мозгов нет? подумаешь не там припарковался или в следствии полный профан  .

гость
20 лютого 2020 г. (18:24)

полиция пора вам заняться муниципалами

 

Аноним
21 лютого 2020 г. (07:49)

Жаль, что полиция теперь такая беззубая. 

 


Схожі новини: