Зупинилося серце: помер поліцейський, який отримав тяжкі поранення під час бомбардування Оріхова

Переглядів: 610

15 серпня 2023 09:56

Зупинилося серце: помер поліцейський, який отримав тяжкі поранення під час бомбардування Оріхова  фото

Запорізька поліція втратила ще одного побратима

15 серпня 2023 вранці пішов з життя інспектор сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №4 Пологівського РВП ГУНП в Запорізькій області Олексій Лемешко. Про тяжку втрату повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

12 серпня Олексій Лемешко отримав тяжкі поранення під час несення служби в місті Оріхів. Три дні поспіль лікарі невтомно боролися за його життя. Сьогодні на світанку його серце перестало битися.

«26-річний поліцейський родом із Оріхова. Чотири роки життя він присвятив службі в поліції. Обстоював Закон і правопорядок на території свого регіону, дбав про безпеку земляків. Його сумлінна праця неодмінно озветься вдячністю громадян.

У поліцейського залишилися мати та старший брат. Бракує слів, щоб передати біль втрати», - говориться у повідомленні.

Нагадаємо, 12 серпня 202 близько 08:40 ворожа КАБ влучила по одній з вулиць Оріхова. Від вибуху загинув 31-річний начальник сектору поліцейської діяльності № 1 (смт Розівка) відділення поліції № 2 Пологівського РВП капітан поліції Іван Іщенко. Ще четверо його колег отримали поранення, двоє з них були «важкі». НА жаль, один з них сьогодні вранці помер.

Тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості тоді, як повідомляв відділ комунікації ГУНП в Запорізькій області, отримали і 8 місцевих мешканців, деякі з них були також у важкому стані. Парамедики надали постраждалим першу медичну допомогу, їх направили у медичні заклади.

 




Схожі новини: