Мелітопольці отримали благодійного "Оскара"

Переглядів: 991

20 травня 2021 15:50

Мелітопольці отримали благодійного Оскара фото
Волонтери та благодійники з Мелітополя отримали відзнаки

19 травня у м. Запоріжжя відбулося нагородження лауреатів регіонального конкурсу "Благодійне Запоріжжя - 2020". Серед тих, хто отримав благодійного "Оскара" є і мелітопольці.

Конкурс «Благодійне Запоріжжя» вже багато років поспіль проводить Асоціація благодійників України. У Запорізькій області регіональним партнером асоціації виступає благодійний фонд «Карітас Запоріжжя» і вже втретє проводить церемонію нагородження.

Цьогоріч оргкомітет отримав найбільшу кількість заявок за всю історію конкурсу в Запоріжжі – 113, повідомляють у БФ «Карітас Запоріжжя». З них обрали 24-х лауреатів, які стали переможцями та призерами конкурсу.

Учасники змагалися у восьми номінаціях: регіональна та місцева благодійність, благодійність у соціальній сфері, неурядовому секторі, охороні здоров’я, волонтер та менеджер року і номінація "Добро починається з тебе". Переможці отримали  статуетки "Янголів добра" та дипломі учасників.

Серед переможців мелітопольські благодійники: громадська організація «Інноваційні обрії України» (ІІІ місце у номінації «МІСЦЕВА БЛАГОДІЙНІСТЬ»), волонтерський рух «Свічадо» ДНЗ «Мелітопольський ПАЛ» (ІІІ місце «БЛАГОДІЙНІСТЬ НЕУРЯДОВОГО СЕКТОРУ»), благодійний фонд «Все можливо» (І місце у номінації «БЛАГОДІЙНІСТЬ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я»), Запорізький обласний благодійний фонд «Маріам»  (ІІІ місце у номінації «БЛАГОДІЙНІСТЬ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я»).



Имя:
Ваш комментарий:

Аноним
20 травня 2021 г. (21:23)

Про Вовка не знаю. Но новость зачетная. А то на РИА пять новостей об одном мотоциклисте. То фотка трупа, то какая-то курица сказала "коментарии позже", те еще что-то с видом сбоку - ну это новости вааще! Прям всеь Мелитополь всколыхнули. 


Схожі новини: