У Мелітопольському районі авто обікрали за лічені хвилини

Переглядів: 1041

20 травня 2021 09:40

У Мелітопольському районі авто обікрали за лічені хвилини фото

Раніше зловмисник вже мав проблеми з законом.

14 травня до відділення поліції № 2 Мелітопольського РУП звернувся мешканець смт Нововасилівка, яке розташоване на території Олександрівської громади, з заявою про крадіжку майна.

Правоохоронці встановили, що водій легкового автомобіля зупинився на одній із вулиць селища для невідкладного ремонту транспортного засобу. Під час заміни колеса чоловік на деякий час відлучився до сусідньої крамниці, а коли повернувся, то виявив, що зник автомобільний компресор вартістю близько 600 гривень.

Власник авто відразу звернувся за допомогою до поліції. Полісмени переглянули камери відеоспостереження, які встановлені на вулицях селища, та встановили напрямок руху ймовірного зловмисника. Завдяки злагодженій роботі дільничних офіцерів вже через півтори години особа зловмисника була встановлена. Ним виявився раніше судимий за корисливі злочини місцевий мешканець 1987 року народження.

Виявилось, що чоловік причетний ще до однієї крадіжки майна з приватного будинку в зазначеному вище селищі. Дільничні офіцери поліції розшукали та затримали фігуранта.

Як повідомили в Мелітопольському РУП, зараз зловмисник перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. За обома фактами крадіжок майна відкрито кримінальні провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Все викрадене майно вилучено та буде повернуто власникам. Триває досудове розслідування.



Имя:
Ваш комментарий:

Местный
20 травня 2021 г. (10:39)

Ну что сказать,- молодцы!!!


Схожі новини: