В окно бердянской многоэтажки бросили боевую гранату: что говорят саперы

Переглядів: 720

28 квітня 2021 17:14

В окно бердянской многоэтажки бросили боевую гранату: что говорят саперы фото

В центре Бердянска произошло дерзкое преступление: 27 апреля неизвестные бросили гранату в окно квартиры многоэтажки по проспекту Победы, 6. На данный момент известно, что граната боевая. К счастью, никто не пострадал.

В помещении, в момент преступления, никого не было, а хозяйка квартиры обнаружила гранату, когда пришла домой. Сразу после происшествия очевидцы сняли разъяренную и перепуганную женщину, которая не стесняясь в выражениях, кричала на полицию. Соседи утверждают, что хозяйка в квартире бывает крайне редко, а на её жильё покушаются часто: до этого случая разбивали окна и кидали в них дымовые шашки.

Саперы Национальной полиции работали в квартире и в доме до позднего вечера – обследовали территорию. На месте происшествия эксперты сообщили, что по предварительной информации, граната боевая, но по каким-то причинам не сработал, так называемый, запал.
По факту происшествия сотрудники полиции проводят расследование.

Официальный комментарий Национальной полиции по состоянию на 10:30:

— 27 квітня близько 13 години до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від місцевої жінки 1985 року народження про те, що за період її відсутності вдома, невідома особа, через вікно її квартири, яка розташована на першому поверсі багатоквартирного будинку по проспекту Перемоги в місті Бердянськ закинула предмет схожий на гранату. На місце події негайно виїхали наряд відділу реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група у повному складі, керівництво відділу та спеціалісти-вибухотехніки. Місце події по периметру очепили.
В ході огляду квартири поліцейськими виявлено бойову осколкову гранату «РГД-5», яка на момент огляду знаходилась в зачекованому стані. Вибуховий пристрій з місця події вилучено та направлено на експертне дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.
За даним фактом слідчим відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.355 (Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань) та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває, вживаються заходи спрямовані на встановлення підозрюваного.

Источник



Имя:
Ваш комментарий:

Аноним
28 квітня 2021 г. (18:15)

Че говорят? Героям сала

Аноним
28 квітня 2021 г. (19:27)

сОперы??!! Ну и ну... 

Васильев
28 квітня 2021 г. (19:34)

Спасибо, поправил:)


Схожі новини: