Карантин - не локдаун: в Мелитополе готовятся торжественно открыть елку

Переглядів: 1494

16 грудня 2020 12:37

Карантин - не локдаун: в Мелитополе готовятся торжественно открыть елку фото

В Мелитополе снова переиграли сценарий открытия главной городской елки.

Сначала заместитель городского головы Ирина Рудакова говорила о том, что город готовится к празднику, затем сообщила, что огни елки и всю иллюминацию зажгут без проведения концерта. Теперь чиновники вновь говорят о том, что празднику быть.

Как сообщают в одном из местных СМИ, в День святого Николая на площади Победы состоится традиционное сказочное представление. Дополнительно для детей готовят сюрприз.

Начнется мероприятие в 17.00. Карантинные меры соблюдать обещают.

Между тем, постановление Кабмина, принятое 9 декабря, запрещает «проведення масових (культурних, у тому числі концертів, спортивних, соціальних, рекламних тощо) заходів за участю більш як 20 осіб (у разі проведення заходів за участю до 20 осіб організатор забезпечує дотримання між учасниками фізичної дистанції не менш як 1,5 метра), крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, проведення кваліфікаційного іспиту на право на зайняття нотаріальною діяльністю, тестування на знання законодавства у сфері державної реєстрації осіб, які мають намір виконувати функції державного реєстратора, проведення офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників»



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: