"Лучшее, конечно, впереди" - особиста думка

Переглядів: 1193

9 вересня 2020 09:04

Лучшее, конечно, впереди - особиста думка фото

З 5 вересня офіційно стартували виборчі перегони. Для Мелітополя ця дата мало що змінила, бо політсили вже заявили про себе. Хтось бордами, хтось агітпалатками, хтось відрами лайна, що ллється на конкурентів.

Деякі обличчя кампанії вже також відомі: в мери іде Іван Федоров від «Команди Сергія Мінька», в депутати облради - Володимир Кюрчев від «За майбутнє». Місцева «Батьківщина» після скандалів повністю оновила склад. Лідеркою тепер є підприємиця Наталя Рудич. «Європейська Солідарність» персональний склад оприлюднила, але хто куди буде балотуватися, поки не повідомляє. «ЗеКоманда» грається у праймеріз. Поки що мовчать «ОПЗЖ/Оппоблок/Наш край» - ділять портфелі і кошти.

Діюча команда заради свого кандидата «поднимает самолеты», в тому сенсі, що використовує всі наявні можливості. Будь-який об’єкт в Мелитополі зараз ремонтують-запускать-презентують лише за присутності кандидата. І. Федоров разом з Сергієм Міньком «пішли в народ» - спілкуються з жителями багатоповерхівок і мікрорайонів, вітають підприємців, збирають бюджетників, згадують про Раду старійшин, щоб записати відео-рекомендацію «народному мерові».

А на 15 вересня запланований черговий «Форум» - звіт нардепа за рік, де, попри коронавірус, зберуть сотні містян і жителів района, щоб ще раз розповісти, скільки зроблено і завдяки кому саме.

Запрошення вже отримують підприємці, аграрії, голови ОТГ.

Але там хоч є що розповідати - все таки децентралізація дала регіонам багато можливостей. І Мелітополь ними гарно скористався.

А от у так званої опозиції ситуація гірша. Навіть попри те, що опозиціонери («оппо» та команда «Зе») зараз дружать проти діючої влади, знайти ефектний привід для анти-рекламної кампанії їм важкувато.

Благоустрій? Тут навіть попри питання якості та прозорості, є чим хвалитися. Розвиток? Та і тут наче рейтинги непогані. Нардеп Крейденко від президентської партії намагався було розігрувати тарифну карту, але вона не дуже зайшла містянам.

І запропонувати якусь адекватну програму опозиція не спромоглася. Поки що через анонімні телеграм-канали і відкриті листи до Гепрокуратури лише роблять нєрви Мінько і Ко.

 Але щось мені підказує, що «лучшее, конечно, впереди» і ми ще багато цікавого побачимо на цих виборах. Головне при цьому пам’ятати, що вибори закінчаться, а ми всі лишимось тут жити.



Имя:
Ваш комментарий:

Аноним
9 вересня 2020 г. (09:42)

Да тут и искать против минька и федорова ничего не надо! Только то что они перебежали под флаг порошенко, этого с головой хватит что бы голосовать против них! Предателей нигде не любят!

Гость
9 вересня 2020 г. (15:10)

Глупо рассматривать эффективность мэра с точки зрения политических партий, а не результатов его деятельности.

Аноним
9 вересня 2020 г. (11:19)

Цитата з тексту: "...опозиціонери («оппо» та ко*** «Зе») зараз дружать проти діючої влади...".

Питання. Ого, в нас ко*** "Зе" вже проти самих себе пішла? Проти діючої влади? Мы что, летний путч проспали?

Аноним
9 вересня 2020 г. (11:44)

Это же Ольховская. NUFF SAID

Аноним
9 вересня 2020 г. (11:46)

В Украине после Майдана стало рождаться на 40% меньше детей. Пик рождаемости - 2й год Януковича. Живите теперь с этим.

Флавио007
9 вересня 2020 г. (13:11)

Так значит, действующая власть настолько прогнулась под оккупантов, что даже предвыборная реклама пошла на "дэржавнои"? И мы теперь "мистяни"?

Не пойдет!

Аноним
9 вересня 2020 г. (13:54)

Согласитесь коллега, звучит по хуторскому

Флавио007
9 вересня 2020 г. (14:23)

Так хуторские ж и не любят городских (Пока сами не станут городскими).

Аноним
9 вересня 2020 г. (20:39)

У меня Google Translate заглючил, помогите с переводом этой инфы на понимаемый русский, а не то возьмём и проголосуем за правильного и разбираемого человека, а не за перевертышей на свино-мову. 

Аноним
10 вересня 2020 г. (20:13)

Сорри, русские матюки тут "запикивают".

Аноним
10 вересня 2020 г. (20:13)

Сорри, русские матюки тут "запикивают".


Схожі новини: