В Запорожской области начали ремонт участка международной трассы за 570 миллионов

Переглядів: 1158

11 серпня 2020 20:04

В Запорожской области начали ремонт участка международной трассы за 570 миллионов фото

Ремонтные работы на трассе М-18 Харьков – Ялта в Запорожской области начали на участке протяженностью почти 30 километров сегодня, 11 августа

Об этом сообщает Служба автодорог в Запорожской области.

Текущий средний ремонт начали на участке протяженностью 28,7 км, который проходит по территории Михайловского района: от границы Мелитопольского района в сторону села Зеленый Гай.

Работы выполняет турецкая фирма Ozaltіn. Их стоимость составляет 569,8 миллиона гривен. Сейчас на трассе ведутся работы по фрезерованию существующего покрытия.

 

На ще одній ділянці основної транспортної артерії Запорізької області розпочато роботи з відновлення дорожнього покриття Так, з метою підвищення стану безпеки дорожнього руху та поліпшення транспортно-експлуатаційних показників міжнародної автомобільної дороги державного значення М-18 Харків Сімферополь Алушта Ялта, сьогодні, 11 серпня 2020р розпочато роботи з поточного середнього ремонту на ділянці, яка проходить по території Михайлівського району (від межі Мелітопольського району в бік с. Зелений Гай ). Наразі, на автодорозі М-18, км 349 + 440 км 378 + 220 ведуться роботи з фрезерування існуючого покриття. Комплекс робіт передбачає повністю відновити зруйновані ділянки, на окремих ділянках влаштувати укріплення основи методом регенерації, влаштувати вирівнюючий та верхній шари асфальтобетону, виконати усі заходи з безпеки дорожнього руху, відновити узбіччя. Загальна протяжність всієї ділянки виконання робіт, складає 28,7 км. За результатом проведення конкурсних торгів на виконання робіт з поточного-середнього ремонту автомобільної дороги державного значення М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта, на ділянці, км 349 + 440 км 378 + 220, переможцем визначено компанію ZALTIN NAAT TCARET VE SANAY ANONM RKET, з якою Службою автомобільних доріг у Запорізькій області було укладено договір на виконання робіт з ремонту вищезазначеної ділянки автодороги. Відповідно до договору термін виконання робіт до 30 квітня 2021 року. Довідково Автомобільна дорога М-18 Харків Сімферополь Алушта Ялта, є міжнародною автодорогою державного значення, що збігається з частиною європейського маршруту E105. Саме ця дорога має великий вплив на розвиток виробництва та сільського господарства Запорізької області, забезпечує транзитний рух вантажних та легкових автомобілів з прилеглих областей та проходить через населені пункти м. Запоріжжя, м. Василівка, м. Мелітополь, які не мають обхідних доріг. В цьому році в рамках Програми Велике будівництво на автодорозі М-18 Харків Сімферополь Алушта Ялта, Службою автомобільних доріг у Запорізькій області планується виконати роботи з капітального та поточного середнього ремонтів, загальною протяжністю 122,9 км.

Gepostet von Служба автомобільних доріг у Запорізькій області am Dienstag, 11. August 2020

В рамках среднего ремонта подрядчик полностью восстановит разрушенные участки, на отдельных участках устроит укрепление основания методом регенерации, устроит выравнивающий и верхний слои асфальтобетона, а также восстановит обочину.

Согласно договору, работы должны завершить до 30 апреля 2021 года.

Справка.

Автомобильный путь международного значения М-18 Харьков – Симферополь – Алушта – Ялта имеет большое влияние на развитие производства и сельского хозяйства Запорожской области, обеспечивает транзитное движение грузовых и легковых автомобилей из близлежащих областей и проходит через города Запорожье, Васильевка, Мелитополь, которые не имеют обходных дорог.



Имя:
Ваш комментарий:

Аноним
11 серпня 2020 г. (21:41)

они зимой тоже будут фрезеровать???  28 км 600 лимонов они там не ахххуели


Схожі новини: