Гоу-гоу-гоу, перемагай!

Разом веселіше

Усього до Києва приїхали 8 команд: 4 - футболістів та 4 - дівчат з груп підтримок. Усі вони були з різних міст. Але за якісь два дні встигли познайомитись, потоваришувати та навіть знайти своє кохання. Ось так спорт поєднує людей! До речі, завдяки змаганням школярі познайомились зі справжніми українськими зірками! Наприклад, вели та коментували усі матчі Фоззі та Фагот з групи «Танок на майдані Конго». Хлопці із задоволенням фотографувалися з усіма та давали автографи. А головним призом переможцям «Djuice-фан» взагалі був майстер-клас від відомого укра-їнського хореографа та ведучого Дмитра Коляденка.

Першими розпочали турнір хлопці. Спочатку команди з Харкова, Житомира, Рівного та Каховки зіграли півфінальні ігри. За результатами цих матчів стали відомі команди, що будуть змагатися за I-II та III-IV місця. Отже, за головний приз змагалися хлопці з Харкова та Житомира, а за почесні III та IV місця - з Рівного та Каховки. Поки футболісти грали, над стадіоном навіть птахи не співали - тому що їх перекрикували глядачі та групи підтримки. Особливо відзначилася команда батьків з Каховки. Так голосно не кричав та не скандував ніхто! Але дівчатка-черлідери з Макіївки, Кам`янець-Подільського, Чернігова та Херсона також не відставали. До речі, їхні змагання проходили у перервах між іграми хлопців. Вони були коротшими, але дуже насиченими.

Переможе тільки один

Імя переможців «Djuice-фан» стало відомо раніше, ніж «Djuice-гол». У запеклих боях перше місце зайняли дівчата з макіївської групи підтримки. Таких акробатичних трюків більше не робив ніхто! Змагання ж між командами Херсона та Чернігова за II та III місця було затятим. Бо журі поставило дівчатам однакову кількість балів. Що ж робити? Перетанцьовувати! Причому не підготовлену програму, а вільну. Але й після цього судді не могли обрати кращого. Тоді на танцпол вийшли по одній представниці від команд. І почали танцювати. У рівній боротьбі перемогла черлідерка з Херсона. А що відбувалося у фіналі футбольних змагань! У першому таймі Харків забив у ворота Житомира 5 мячів! Але у другому команда житомирян відігралася! Все вирішувала серія пенальті. Отже, Житомир переміг Харків з рахунком 8:7.

Подарунки усім!

Усі команди залежно від зайнятого місця отримали чудові подарунки. Хлопці та дівчата стали володарями новеньких мобільних телефонів, ігрових приставок, відеокамер, МР3-плейєрів. Подарунок переможцям - ноутбуки. І найголовніший приз для футбольної команди з Житомира - подорож до Німеччини на одну з ігор бундесліги! Про таке тільки мріяти можна. Як, до речі, і про майстер-клас з Дімою Коляденком, який отримали дівчата з Макіївки. Отже, давайте займатися спортом та брати участь у «Djuice-гол» та «Djuice-фан»!