"Без бидла не буває": блогер Ніколас Карма повідомив, що на нього напали з перцевим балончиком. Відео

Переглядів: 179

19 травня 2024 17:53

Без бидла не буває: блогер Ніколас Карма повідомив, що на нього напали з перцевим балончиком. Відео фото

На відомого блогера Ніколаса Карму посеред Львова напав невідомий молодик.

Про це Карма повідомив у своєму Instagram.

Двоє невідомих хлопців почали нецензурно висловлюватися в сторону блогера, а коли Ніколас підійшов до них, з'ясувати, що не так, один з них заявив:

Один з хлопців намагався штовхати блогера, однак його відсунули перехожі люди. Втім інший молодик забризкав очі Ніколаса Карми перцевим балончиком і втік. На місце події приїжджала швидка та поліція, а блогера забрали до лікарні.

"Я прогулювався площею Ринок і, як зазвичай, знімав відео та проходив цих хлопців. Потім почув собі навздогін неприємні вигуки, я не буду виражати, що вони говорили, бо це дуже було агресивно, недопустима лексика. Поруч було дуже багато людей, діти. І я повернувся, щоби пояснити, що я їм можу не подобатися, але не треба висловлюватися", - прокоментував блогер інцидент.

Блогер також зауважив, що побачив те, що народ готовий був заступитися одне за одного.

"Вчора, коли це сталось, я побачив, що народ готовий заступитись одне за одного у таких ситуаціях. Це головне. Не жити життя за принципом "Моя хата з краю", а відстоювати честь та гідність навіть чужих їм людей. На жаль без бидла не буває, але я не засмучуюсь, адже адекватних та свідомих людей набагато більше", - додав Карма.

Також він розповів, що поліція знайшла хуліганів за годину.

Нагадаємо, через один із роликів Ніколаса Карми звільнили львівську інспекторку митниці. Річ у тім, що дівчина хизувалася на камеру розкішними речами, як от годинник за 5 тисяч доларів та повідець для собаки за 200, хоча у її декларації було зазначено, що вона отримує близько 136 тисяч гривень на рік.




Схожі новини: