Кличко, Жадан та Раміна засвітилися на прем'єрі фільму Левицького про рекрутів із 3-ї штурмової

Переглядів: 160

1 травня 2024 23:00

Кличко, Жадан та Раміна засвітилися на премєрі фільму Левицького про рекрутів із 3-ї штурмової фото

30-го квітня в Києві відбувся прем'єрний показ документального фільму "Ми були рекрутами" про бойовий шлях 3-тьої окремої штурмової бригади від українського режисера Любомира Левицького.

У центрі сюжету стрічки – військовослужбовець на позивний "Журналіст", який вирішує приєднатися до 3ОШБр. Головні ролі у фільмі виконали не актори, а справжні військовослужбовці бригади.

"Це фільм-послання, фільм-мотивація та фільм-маніфест майбутнім рекрутам, а також світовій аудиторії, щоб вони могли зрозуміти, які вони – справжні герої сьогоднішніх днів. У своїх інтерв’ю наш герой розкриває бійців не тільки як професійних військових, а і як звичайних людей, філософів, просто хлопців, які мають мрії про сім’ю та мирне життя у своїй країні", – розповів Любомир Левицький.

На прем'єру завітало не лише багато військових і, власне, безпосередні учасники фільму, а й відомі політики, журналісти та культурні діячі.

У широкий прокат стрічка "Ми були рекрутами" вийде 2-го травня. Фільм адаптовано в україномовній версії для людей з порушенням слуху та зору.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: