Вбив не ту, яку хотів: стали відомі подробиці трагедії у запорізькому сквері Прикордонників

Переглядів: 133

1 травня 2024 18:10

Вбив не ту, яку хотів: стали відомі подробиці трагедії у запорізькому сквері Прикордонників   фото

Вранці 21 січня у сквері Прикордонників  сталася стрілянина. Чоловік двічі вистрілив у перехожу жінку, а потім, побачивши правоохоронців, покінчив життя самогубством, вистріливши в себе.

Зараз стали відомі подробиці цього вбивства. Виявляється, вбивця готував план помсти 15 років, проте в підсумку переплутав жертву, і помер, навіть про це не дізнавшись. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах. Імена героїв цієї історії змінили.

Ще у 1998 році Владислав був одружений на жінці на ім'я Ірина, яка працювала в одному з медзакладів у центральній області України. Головну лікарку медзакладу Олену та медсестру Світлану звинуватили у шахрайстві, а Ірина свідчила проти них в суді.

Проте покарання медикині не понесли - Олену суд виправдав, а Світлані призначив умовний термін.

Пізніше Олена вирішила помститися, і жбурнула у помешкання Ірина та Владислава коктейль Молотова. Ірина та Владислав вижили. З того часу чоловік уже сам вирішив помститися Олені.

Чоловік найняв кілерів, які мали підірвати Олену, проте ця спроба провалилася, а Владислав потрапив у в'язницю на 10 років. На суді проти нього свідчила медсестра Світлана.

Після суду Світлана переїхала до Запорізької області. Владислав же причаїв на неї образу і вирішив помститися їй.

Владислава звільнили у 2008 році. З цього часу він виношував план помсти. Він приїжджав до Запоріжжя, обдзвонював усі медичні заклади та нарешті дізнався, що Світлана працює в одному з них. Тож, чоловік вистежив Світлану, застрелив її, а потім застрелився сам.

Але виявилося, що це була зовсім не та жінка, яка колись запроторила Владислава до в'язниці, а її тезка. Насправді Світлана, яку розшукував Владислав, вийшла заміж та змінила прізвище.

 




Схожі новини: