"Тренується як демон": лікар 93-річного Клінта Іствуда розкрив секрети його здоров'я (фото)

Переглядів: 224

17 квітня 2024 20:31

Тренується як демон: лікар 93-річного Клінта Іствуда розкрив секрети його здоровя  фото

Багато хто здивований тим, який гарний вигляд і зберігає своє здоров'я Клінт Іствуд у свої 93 роки. У травні знаменитість відзначить 94-й день народження.

Фотографії голлівудського актора і режисера Клінта Іствуда, який 24 березня був присутній на заході "Причини надії", стали предметом обговорень у соціальних мережах. Фанати відзначили, що легенда кіно має здоровий і бадьорий вигляд, повідомляє Мirror.

На знімках 93-річний актор був із трохи довшим волоссям і пишною бородою. Для Клінта бути у формі та бути здоровим — це правило, яке існує в його житті завжди. У книзі "М'язи і фітнес" він розповів, що в підлітковому віці він займався ручною працею, зокрема був прес-підбирачем сіна і лісорубом, а також почав піднімати велику вагу в 19 років.

Актор "Брудного Гаррі", якому наступного місяця виповниться 94 роки, схоже не збирається зменшувати темп, і багато хто задається питанням, як йому це вдається.

Лауреат "Оскара" дотримується дієти з низьким вмістом жирів і високим вмістом білка і приділяє пильну увагу рівню холестерину. Батько Клінта, який торгував м'ясом і картоплею, помер від серцево-судинного захворювання в молодому віці.

Особистий лікар знаменитості, доктор Гаррі Демопулос, розповідаючи про здоров'я Іствуда, зазначив, що актор дотримується суворої дієти і, незважаючи на вік, перебуває у відмінній фізичній формі.

"Він у чудовій формі, ніколи не їсть жир, сумлінно вживає антиоксиданти, тренується як демон і багато спить. Він чітко дотримується фітнес-програми. Коли ми протиставляємо його машині для стрес-тестування, Клінт перемагає. Він став майже надлюдиною. Його сила вражає", — зазначив доктор.

Син Клінта, колега-актор Скотт Іствуд, поділився, що його батько надихнув його на заняття спортом: "Мій батько — машина для вправ. Він показав мені, як піднімати важкі речі, коли мені було 14 або 15 років, він сказав мені, що робити, дав кілька порад, а потім залишив мені робити це самому".

Раніше повідомлялося, що Клінт Іствуд відсудив $6 млн доларів у литовської компанії за фейкове інтерв'ю зі своєю участю. У ньому лауреат п'яти премій "Оскар" нібито стверджував, що підтримує виробництво БАДів із канабідіолом.




Схожі новини: