Відомий український співак різко розкритикував Олега Винника: "Велике розчарування"

Переглядів: 211

24 травня 2024 20:40

Відомий український співак різко розкритикував Олега Винника: Велике розчарування  фото

Геннадій Вітер також розповів про листування з обраницею зірки. 

Український продюсер та співак Геннадій Вітер, він же Gena Viter, висловився про Олега Винника.  Як зізнається артист, тривалий час вони з Олегом були доволі близькими друзями. Втім, після початку повномасштабного вторгнення його здивувала поведінка співака, який виїхав за кордон.

Зокрема, Вітер зазначає, що жодного разу його товариш не намагався зв'язатися з ним, тому він навіть звертався за роз'ясненнями до його обраниці Таїсії Сватко, яка відома під псевдонімом Таюне.

"Велике розчарування. І ти вважав цю людину насправді близькою, але після вторгнення він просто зник. І коли через моїх друзів він передав, що "Гена мені навіть не телефонує"… По-перше, у мене немає його нового телефону, який він змінив за два-три дні. По-друге, я намагався списатися з людиною, з якою він живе, з Таєю. І вона відповіла на моє повідомлення через сім з половиною місяців. Я вже не відповідав, бо розумів, мені вже це нецікаво. На жаль, Олег виявився просто слабкою людиною, який не зміг підтримати друзів", — розповів Геннадій для "ЖВЛ".

Олег Винник і Таюне / Фото: instagram.com/taunetaisia 

 




Схожі новини: