«Чим атакували аеродром в Пскові, Пермі, Курську та інших містах РФ — інтерв'ю з Притулою

Переглядів: 488

22 вересня 2023 11:45

«Чим атакували аеродром в Пскові, Пермі, Курську та інших містах РФ — інтервю з Притулою фото

Сергій Притула, політик та волонтер, в інтерв'ю Radio NV розповів, як український бізнес та держава інвестують у виробництво БПЛА та наскільки «окупилися» дані інвестиції після низки атак по території Російської Федерації.

 — Як змінюється характер війни зараз, навіть по тих запитах, які ви отримуєте від військових? Якщо говорити про еволюцію бойових дронів, тема надзвичайно актуальна.

Частина з них проходить через ваш фонд, через ваші руки. Який висновок ви робите? Куди ми прямуємо? І як змінюється і виробництво в Україні, і, власне кажучи, використання і еволюція цієї військової сфери на фронті?

— Тут не тільки про дрони треба говорити, тому що глобальний тренд — це відбувається всюди, де можна замінити живу силу на автоматизовані системи, на безпілотні системи. Тому що не тільки безпілотниками зараз живе українське військо і українські виробники в царині miltech. Ми говоримо про наземні автоматизовані, роботизовані системи, тому що наш фонд також закуповував рухомі платформи для ведення дистанційного вогню. Тобто, коли на платформі є турель під, припустимо, Browning, і з відстані 500 метрів, залишаючись в укритті, боєць може вести вогонь по противнику.

Деталі - за посиланням.

Джерело: NV




Схожі новини: