Застрелили при затриманні: російський командир, через якого загинули понад 30 окупантів, не дожив до суду

Переглядів: 871

14 серпня 2023 23:12

Застрелили при затриманні: російський командир, через якого загинули понад 30 окупантів, не дожив до суду фото

При затриманні російський військовий вбив двох окупаційних поліцейських і сам був убитий на місці

Минулого тижня неподалік Роботине Пологівського району стався інцидент, у ході якого росіяни відкрили вогонь по своїм же. Про надзвичайну подію повідомили російські воєнкори.

Група окупантів за наказом командира переодяглася в українську форму і хотіла зайти в тил ЗСУ. Перевдягнутих військових рф зафіксували з російського БПЛА, прийняли за військових ЗСУ та завдали артудару. "Дружнім вогнем" було вбито 32 окупанта.

Але це ще було не все. Після удару бійці ЗСУ виявили позиції російської артилерії та накрили її касетними снарядами. У цьому випадку такий результат: 19 окупантів загинуло, багато отримали поранення.

Командир, який наказав військовим перевдягнутися в українську форму і нічого нікому не сказав, після удару артилерії по своїх зрозумів, що накоїв, і втік у невідомому напрямку.

Як повідомив Мелітопольський міський голова Іван Федоров, дезертир ховався біля Мелітополя, де його і знайшли. При затриманні боровся до останнього — знищив двох поліціянтів, але на цей раз втекти не зміг, його застрелили на місці.

«Дякувати не будемо, але нехай допомагають і далі», - зазначив Іван Федоров.




Схожі новини: