У Мелітополі окупанти розкрили "злочин сторіччя" - зникнення триколору

Переглядів: 540

23 липня 2023 13:08

У Мелітополі окупанти розкрили злочин сторіччя - зникнення триколору фото
Навколо зникнення прапорця російські пропагандисти зняли цілий сюжет

Рік за ґратами може провести 19-річна мешканка села Миронівка Мелітопольського району (колишній Приазовський). Окупанти звинувачують її в нарузі над російським триколором. 

Пропагандистські медіа розкрутили історію зі зникненням на одній з адмінбудівель у селі Миронівка, що знаходиться на узбережжі Азовського моря. Нібито це викликало обурення у місцевих мешканців, які і викликали поліцію. А ті вже знайшли поламаний флагшток та порваний прапор. Це "викликало великий резонанс" у селищі, а щоб знайти зловмисника, дільничні "опитали більше сотні свідків".

До речі за переписом населення 20-річної давності загалом у населеному пункті три сотні мешканців. Тож, як бачимо, поліціянти провели "колосальну роботу" і за допомогою селян таки знайшли винуватицю переполоху. Як виявилось, прапор зірвала 19-річна мешканка. Звісно, робила вона це за вказівкою знайомого, що поїхав до Польщі, і звідти підбурив її на спір поглумитися над прапором рф. 

Цій події пропагандисти присвятили сюжет та публікації у своїх пабліках. Стосовно дівчини порушена кримінальна справа за ст. 329 ук рф "наруга над державним прапором рф". Покаранням може стати позбавлення волі. Звісно, дівчину окупанти змусили вибачитися.  
 




Схожі новини: