На Запорізькому напрямку "відмінусували" ворожого "воєнкора"

Переглядів: 526

22 липня 2023 14:51

На Запорізькому напрямку відмінусували ворожого воєнкора фото
Цей російський "воєнкор" вже не буде писати нісенітниці про ЗСУ

Біля селища П'ятихатки Запорізької області під вогонь потрапили російські журналісти. В результаті постраждало четверо медійників, а Ростислав Журавльов - від отриманих травм помер. 

В повідомленні про інцидент гауляйтера Євгена Балицького присутні всі традиційні наративи: "обстріл цивільної машини", "використання касетних боєприпасів" і таке інше. По факту авто, в якому перебували представники пропагандистських медіа "РИА новости" та "Известия", опинився в зоні обстрілу. Всі вони отримали ушкодження різного ступеня важкості. Для Ростислава Журавльова поранення виявились несумісними з життям, решті надавали допомогу в Мелітополі, а потім мали транспортувати до Криму. 

Смерть пропагандиста викликала очікувану реакцію в українському сегменті Інтернету. Якщо відкинути емоції та нелітературні слова, то можна сказати, що Журавльова настигла карма, як і має відбуватися зі всіма, хто працює на злочинний режим путіна. 

До речі, Журавльов не такий вже простий "журналіст", у 2014-му році зі зброєю в руках він брав участь в агресії проти України. В мережі достатньо фотодоказів. Наприклад, є знімок, на якому Журавльов вихваляється встановленим триколором рф над Донецькою облрадою після штурму, в якому він особисто брав участь. Також часто він фігурує на кадрах у воєнній формі та зі зброєю у руках. 

 




Схожі новини: