У Мелітополі молодь почали вчити працювати на пропаганду

Переглядів: 543

10 липня 2023 18:59

У Мелітополі молодь почали вчити працювати на пропаганду фото
Так зване мінмолоді розташоване у викраденій будівлі церкви і воно курує новий проєкт про медіа

Окупантам у Мелітополі виявилось мало дорослих пропагандистських ЗМІ, вони долучили до розповсюдження інформації і молодь. Ініціативу запакували у красиву обгортку нових можливостей для юних містян. 

Мелітопольці вже бачили ролики, створені юними блогерами, які розповідають про "мирне" життя у місті і пропагують російські наративи. Тепер це вже не одинична ініціатива, а цілий проєкт під назвою "Медіатополь". Очолив його Олександр Гуров. У своїй розповіді про переваги для молоді юнак каже, що нібито команда не буде себе позиціонувати як ЗМІ, а зробить акцент на кіносправу і буде створювати "приємну картинку" про життя в Мелітополі та регіоні. 

Все це чудово, але є один нюанс. Мелітополь - тимчасово окуповане місто, де продовжують щоденно викрадати цивільних мешканців, де вулицями курсують військові автівки, а солдати "другої армії світу" пиячать, влаштовують ДТП та вимагають у людей гроші. Чи покаже це молодь, якій промили мізки окупанти? Навряд чи.

Напевно, не знайдеться місця у відео і одноліткам, які буди змушені виїхати з міста через неможливість вчитися за українською програмою, відсутності перспектив для розвитку, і які зараз потерпають через обстріли в інших українських регіонах. 

Таким чином молодь, що лишилась у Мелітополі, звісно, отримає приємну картинку, але це буде дешеве кіно, що немає нічого спільного з дійсністю. 




Схожі новини: