У Запоріжжі вивели на чисту воду незаконний гральний бізнес

Переглядів: 469

8 липня 2023 13:45

У Запоріжжі вивели на чисту воду незаконний гральний бізнес фото
Бізнесом на автоматах керував місцевий мешканець прямо "із зони"

Групі запорожців, які влаштували у місті мережу гральних клубів, поліція повідомила про підозру у незаконній діяльності з організації азартних ігор та відмиванні коштів. Злочинну групу очікує суд. 

У березні цього року поліціянти виявили у Запоріжжі мережу клубів з гральними автоматами. Вони працювали у різних районах міста і дозволяли наповнювати кишені кільком місцевим мешканцям. На чолі "банди" стояв 38-річний чоловік, який відбував покарання в одній з виправних установ Дніпровщини. 

"З липня 2022 до березня 2023 року учасники угруповання діяли за розподіленими ролями та функціями. Дотримуючись суворих заходів конспірації, забезпечували роботу мережі нелегальних гральних залів, формували клієнтську базу поціновувачів азарту, вели облік та розподіл "прибутку" від бізнесу", - повідомляють у ГУ Нацполіції України у Запорізькій області. 

Правоохоронці зазначають, що організатор та один зі співучасників підозрюються у легалізації коштів, одержаних злочинним шляхом. За це кодексом передбачене максимальне покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років. Решта "групи" за організацію грального бізнесу без ліцензії може отримати штраф до 850 тисяч гривень. Рішення щодо цього має прийняти суд.




Схожі новини: