В рамках проєкту "Лікарі для героїв" порятують військового з Мелітополя

Переглядів: 568

8 липня 2023 08:55

В рамках проєкту Лікарі для героїв порятують військового з Мелітополя фото
Євген Федоров з Мелітополя потребує підтримки після важкого поранення

Євген Федоров з Мелітополя після отримання поранення на фронті потребує операції для відновлення нижньої щелепи. Допомогти земляку одужати можуть всі бажаючи мелітопольці. 

Євген Федоров народився і виріс у Мелітополі, мав мирну професію електрозварювальника, але після початку війни пішов захищати рідну країну. Боєць отримав поранення на початку лютого 2023 року між Соледаром та Бахмутом. 

"Євген отримав  вибухову травму, акубаротравму, осколкове сліпе поранення м’яких тканин обличчя з багатоуламковим переломом нижньої щелепи ліворуч з переломами коронок 6 зубів, - повідомляють у БФ "Східна зірка", що опікується військовими з такими ушкодженнями. - Герой пройшов 6 операцій. Наразі має загострення хронічного посттравматичного остеомієліту тіла нижньої щелепи зліва, посттравматичний дефект м’яких тканин лівої привушно-жувальної та защелепної ділянок, рубцеві контрактури жувальних м’язів зліва, втрату жувальної активності на 70%, активне відкривання рота обмежене до 1 см". 

Вирішити проблему може встановлення 3D-імпланту та відновлення втрачених кісток. Він коштує 87 020,00 грн. Підтримати збір для Євгена можна за посиланням. 

Підтримайте збір для Євгена, відсканувавши QR-код, або за посиланням: https://likarigeroyam.com.ua/#donation-projects

або за реквізитами:

Моно-банка https://send.monobank.ua/jar/28qNv6LjtE

Ключ-карта 4246001030231363 для «Приватбанк»

PayPal : [email protected]

Призначення платежу: "Благодійний внесок". 




Схожі новини: