До мешканців Мелітополя завітав "Пластовий вертеп"

Переглядів: 1238

8 січня 2022 20:21

До мешканців Мелітополя завітав Пластовий вертеп фото

Мелітопольські пластуни влаштували мандрівний театр і вітали городян зі святом Різдва. 

Вихованці ПЛАСТ - станиця Мелітополь організували різдвяний вертеп - виставу, яка несе звістку про народження Ісуса Христа. Діти та дорослі завітали до помешкань городян, вітаючи їх зі святом.

- Учорашній марафон під назвою "Пластовий вертеп". Було понад 20 виступів, у різних куточках міста. Виступали в церквах, у квартирах, у дворах і біля них, біля центральної міської ялинки й дорогою до неї! Діти такі молодці, трималися до останнього! Хочу подякувати Ганні Нікольській за ідею та її втілення, а також колегам-"оленям", які чотирма машинами доставляли вертеп у потрібне місце, - поділилась враженнями від вертепу у Фейсбуці Юлія Ситник. 

- Наш кортеж своїми співами, танцями та театралізованою виставою розчулювали господарів, часом до сліз, - додала Ірина Шевченко. - Наша бабуся вгощала колядників своїми пиріжками. Такої швидкості зникання страви, я ще не бачила. Колядували близько 7 годин.

- Я вважаю, що побувала на своїй першій Батьківщині- гуцульщині, правда, плакала від почуттів. Нереально фантастичні Люди! Дякую Ivan-Anna Nikolsky, дякую усім діточкам вертепу та їхнім батькам- ви на вірному шляху. Так народжуються Люди, - такі емоції були від відвідин вертепу у Ганни Бут - переможець в номінації "Вчитель громадянської освіти" премії Global Teacher Prize Ukraine. 




Схожі новини: