У мелитопольского мэра будет еще два советника - один из них "знаковый"

Переглядів: 1457

1 червня 2021 15:40

У мелитопольского мэра будет еще два советника - один из них знаковый фото

У мелитопольского городского головы появятся еще два советника. Такое решение принято на сессии городского совета сегодня, 1 июня.

В пояснительной записке к проекту решения сказано: "У зв’язку з великою завантаженістю Мелітопольського міського голови виникла необхідність збільшення чисельності виконкому, а саме введення 2 посад радників міського голови, які будуть здійснювати організаційне, аналітичне, інформаційне та методичне забезпечення діяльності міського голови; брати участь у підготовці та проведенні пленарних засідань виконкому та міської ради, різних засідань, семінарів – нарад, сповіщати всіх зацікавлених осіб про їх проведення; забезпечувати Мелітопольського міського голову інформаційними та довідковими матеріалами; аналізувати та узагальнювати статистичні дані про виконання програм соціально – економічного розвитку міста, готувати інформаційні та доповідні записки, готувати проєкти поточних та перспективних планів роботи, здійснювати підготовку доповідей Мелітопольського міського голови та матеріалів для проведення міських заходів, прес-конференцій, брифінгів, зустрічей з представниками засобів масової інформації".

На сессии же Иван Федоров пояснил, что речь не идет о введении двух должностей в органах самоуправления, а содержать советников будут за средства, сэкономленные от отсутствия замов городского головы.

- Це будуть штатні одиниці - не службові особи органів місцевого самоврядування. Один з радників буде досить знакова людина для Мелітопольщини. У нас є вакантні посади заступників міського голови, тож ми не потребуємо додаткового бюджету для фінансування. Там ще є деякі обмеження - це і вік, і інші обмеження. Людина, яка буде призначена, не підпадає під критерії співробітників місцевого самоврядування, -  объяснил И. Федоров.

Из этого можно сделать однозначный вывод, что "знаковій людині" больше 65 лет. Именно такой граничный возраст пребывания на должности в ОМС.

 

 

 




Схожі новини: