Ушла из жизни экс-начальник мелитопольской колонии

Переглядів: 1218

29 квітня 2021 07:54

Ушла из жизни экс-начальник мелитопольской колонии фото

Не стало бывшей начальницы мелитопольской воспитательно-трудовой колонии Дины Васильченко.

Об этом сообщает Юго-Восточное управление по вопросам исполнения наказаний.

Дина Владимировна Васильченко руководила колонией 13 лет.

"Гірка звістка сколихнула колектив Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції та державної установи «Мелітопольська установа виконання покарань (№144)». На 69-му році пішла з життя колишній начальник Мелітопольської виховно-трудової колонії полковник внутрішньої служби Васильченко Діна Володимирівна.

У 1973 році закінчила Брестський педагогічний інститут. В колонії почала працювати з 1975 року секретарем, потім вихователем. Два роки була заступником начальника з політичної частини жіночої виправно-трудової колонії м. Маріуполь. З 1987 року по кінець 2000 була начальником Мелітопольської виховно-трудової колонії.

Діна Володимирівна продовжувала традиції колективу колонії, старанно згуртовувала колектив однодумців, була величайшим педагогом та наставником. Співробітники дуже цінували уважність, людяність, зацікавленість начальника у долі кожної людини, була людиною мудрою та розважливою, ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч. Уважна, чуйна, мала почуття високої відповідальності за колектив, за результат праці та взагалі за людей. У своїй роботі щедро ділилася своїм досвідом, допомагала людям, завжди була відкрита добротою своєї душі і серця. Діна Володимирівна була нагороджена медаллю А.С. Макаренко і знаком “За відмінну службу в МВС”", - сообщает управление.

 

 




Схожі новини: