Чекаємо від року, що наступив, не тільки викликів, а і перемог!

Переглядів: 897

1 січня 2021 09:21

Чекаємо від року, що наступив, не тільки викликів, а і перемог! фото
Фото: АрмияФМ

Друзі, редакція "МВ" вітає з нас усіх з Новим 2021 роком.

Рік, що минув, дав нам усім дуже багато можливостей вирости:

ми знаходили найнеможливіші рішення складних проблем, вишукували "точки зростання" під час пандемії, присмаченої занепадом економіки, вчилися працювати, коли працювати було майже не можливо, і розвиватися, коли хотілося тільки заплющити очі і опинитися в іношому вимірі.

А ще рік 2020 навчив нас посміхатися очима (бо під масками міміку не дуже видно), працювати і навчатися у великому колі однодумців, коли фізично знаходишся вдома, а також комбінувати у діловому костюмі класичну блузку і піжамні брюки.

Кажуть, у складні часи найкраще виходить шукати нові можливості для розвитку - і ми впевнилися в цьому у 2020 році.

Але дорогий рік 2021-й, ми дуже просимо тебе зупинити цю вакханалію можливостей для розвитку і дати нам трошечки перепочити і осягнути все здобуте.

Дуже хочеться, щоб відсьогодні ми були впевнені в стійкому здоров*ї, сталому розвиткові економіки, адекватності політиків. А ще дуже хочеться, щоб усі ми були щасливі, і щастя те мало залежало від зовнішніх чинників.

У свою чергу коллектив "Холдинга "МВ" обіцяє, що як і багато років до цього, будемо працювати для вас. Ви вчасно отримаєте найважливіші новини на сайті mv.org.ua, матимете змогу насолоджуватися цікавими публікаціями у газетах "Мелитопольские ведомости" и "Надежда", а "Видачничий дім "Мелітопольскої міської друкарні" допоможе вам надрукувати найяскравішу поліграфію і найзмістовніші книжки.

Любимо вас, друзі. І бажаємо у році, що настав, тільки найкращого!

 

 



Имя:
Ваш комментарий:

Аноним
1 січня 2021 г. (09:27)

В країні зелень проросла

Укріп, петрушка і салати.

Але зникають села й хати,

Бо стало більше в світі зла.

В країні зелень проросла

І стали ми цьому радіти,

Але чомусь зів’яли квіти

Була обтравлена роса.

В країні зелень проросла

Плющем земля тепер обвита

В країні стало шито-крито

Одного кольору краса.

Аноним
1 січня 2021 г. (09:38)

Про що ви мрієте, ви бачили як пересічне стадо вєсєло із феєрверкамі встрєчало новьій год? Як вони три дні поспіль скуповували все що бачили, щоб за ніч все це зжерти? І з цими приматами ви сподіваєтесь на сталий розвиток. Все було б не так погано, але суспільством керують їх найкращі представники. Оце повний триндець.


Схожі новини: