Всьо нормально, ідьом ко дну: особиста думка

Переглядів: 1435

18 листопада 2020 10:13

Всьо нормально, ідьом ко дну: особиста думка фото

Оптимісти дуже люблять згадувати про наявність двох виходів, навіть в тому випадку, якщо вас з’їли.

От і підприємці України можуть вибрати - чи розоритися, чи ставити під загрозу власне здоров’я і здоров’я працівників. Бо цивілізованого способу вижити під час пандемії і зберегти бізнес в нашій країні не існує.

Уряд роздає чарівні поради на кшталт «просто ідіть працюйте лікарями» (це продовження серії, «щоб зупинити війну, треба просто перестати стріляти»). А ще на повному серйозі заявляє, що Україна чудово справляється з викликами епідемії.

Ага, просто чудово: медична система просто зупиняється, бо не вистачає лікарів, «безкоштовне лікування» від COVID просто обходиться пацієнтам в тисячу-півтори гривень на день щонайменше. На тестування просто направляють навіть не кожного другого, хто має симптоми хвороби.

А так то розповсюдженню віруса найбільше ФОПи заважають, да.

От і виходять люди від безвиході під мерії (хоча місцева влада нічим зарадити не може) і під Верховну Раду з вимогою відмінити «карантин вихідного дня». Бо його ефективність в боротьбі з ковід дуже сумнівна (вірус точно не стає більш агресивним у вихідні чи після 22-ї години). А от збитки ФОПів - відчутні.

Але на тлі локдауна, про який знову заговорили в Уряді, навіть карантин вихідного тьмяніє. Сайт «МВ» проводив опитування наших читачів щодо карантинних обмежень. Так от 50 відсотків опитаних в ефективність карантину в тому вигляді, який він є в Україні, не вірять. А 14 відсотків говорять про те, що карантинні обмеження дуже впливають на добробут родини.

А мелітопольці в новому опалювальному сезоні ще можуть обирати і між можливістю мерзнути у будинках через дорогий газ чи брати кредити на опалення. Бо ціни на газ і його розподіл просто неймовірні. А інститут державного регулювання нахабних монополістів не працює. Зате з’являються анекдоти: У 2021 році долар буде по 8, а ще в 22 гривні обійдеться транспортування.

Справжній тобі сміх крізь сльози виходить. Але що маємо робити. Сміємось, бо сміх кажуть продовжує життя, і саме зараз це дуже на часі.



Имя:
Ваш комментарий:

Аноним
18 листопада 2020 г. (10:28)

Неожиданно, правда? Зато безвиз и дороги

Аноним
18 листопада 2020 г. (10:36)

Какой такой безвиз? Вова успешно борется с безвизом.

Его не раз предупреждали, что он уже почти поборол безвиз.

Гость
18 листопада 2020 г. (11:08)

Нахер тот безвиз, тут хоть бы ноги не протянуть зимой.

Аноним
18 листопада 2020 г. (11:13)

Открою вам секрет. За безвиз волают те рагули. которые за время безвиза туда туристом ни разу не поехали. А если и поехали, то клубнику собирать, жопы мыть и у конвейера по 12 часов в сутки стоять

Аноним
18 листопада 2020 г. (11:25)

Против безвиза волают те рагули, которых жаба душит хорошо платить своим работникам.

Гость
18 листопада 2020 г. (10:29)

Мда - автор если не занешь украинского то и *** писать на нем.

Гость
18 листопада 2020 г. (11:06)

Поддерживаю, стиль а-ля литературная журналистика: Я художник, я так вижу.

Аноним
18 листопада 2020 г. (10:29)

80% мелитопольцев выбрало "поржать". Дважды. На пять лет. Прошло 1,5 года.

Аноним
18 листопада 2020 г. (10:36)

Нюхайте писю ребята !! Нюхайте, пока еще не поздно

Аноним
18 листопада 2020 г. (10:40)

Коменты подтирай модер дранный, а то глядишь не все подотреш ....


Схожі новини: