Мелитопольских депутатов зовут на сессию

Переглядів: 893

7 жовтня 2020 14:59

Мелитопольских депутатов зовут на сессию фото

Завтра в Мелитополе состоится заседание сессии горсовета. Рассмотрят, в основном, финансовые вопросы, в том числе, вопрос кредита в размере 50 миллионов.

"08.10.2020 року о 10.00 в залі засідань виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області за адресою: вул. М. Грушевського, 5, відбудеться засідання 59-ї позачергової сесії Мелітопольської міської ради", - сообщает пресс-служба мэрии.

На сессии будут рассматривать бюджетные вопросы, внесут уточнения в несколько городских программ, а также рассмотрят вопрос кредита в сумме 50 миллионов гривен.

Городская власть хочет одолжить такую сумму в «Державному експортно-імпортному банку України».

Согласно проекту решения "метою місцевого запозичення, зазначеного в цьому рішенні, є залучення коштів для фінансування видатків бюджету розвитку міста, спрямованих на створення, приріст, оновлення об’єктів довгострокового користування та об’єктів, спрямованих на задоволення інтересів мешканців міста, зокрема, на капітальний ремонт, реконструкцію та будівництво об’єктів соціально-культурної сфери; будівництво басейну, реконструкцію, капітальний ремонт доріг комунальної власності, колекторів, мостів, шляхопроводів, об’єктів дорожньої інфраструктури та благоустрою; капітальний ремонт мереж вуличного освітлення".

 

 



Имя:
Ваш комментарий:

Гость
7 жовтня 2020 г. (16:15)

Что Минько с Фёдоровым на пиар - компанию  не хватает? Они же привыкли пиариться за чужой счёт.

Абвер
7 жовтня 2020 г. (20:46)

Это что за тайная вечеря? У Минько и Федорова харя не треснет? Хорошее время показать этим хмырям их место, а заодно посмотреть какие депутаты голосовать будут за дерибан. Масловы, касярумы и пр шушара попрятались уже по другим партиям. Каким? МВ! Расскажите жителям кто персонально проголосует за воровство бюджета и их партийную принадлежность, только  ту, под знаменами которой они не раньше, а теперь  идут во власть.


Схожі новини: