Мелитопольский инфекционист о коронавирусе: «померлих від "корони" не хоронять»

Переглядів: 2725

16 березня 2020 15:55

Мелитопольский инфекционист о коронавирусе: «померлих від корони не хоронять» фото
В Италии умерших от коронавируса кремируют

Мелитопольский инфекционист Надежда Дребот на своей страничке в Фейсбук пытается вразумить мелитопольцев ответственно относиться к своему здоровью и безопасности окружающих. Для этого она поделилась зарисовками из жизни Мелитополя, свидетелем которых стала. А еще рассказала, как хоронят умерших от коронавируса в Италии.

Далее цитата доктора без "купюр":
 

Результати соціально - професійно моніторингу на сьогодні, 16 березня 2020 року, місто Мелітополь. Йдучи на роботу від педуніверситету через парк до Зеленої поліклініки, зафіксувала наступне:

1). Переповнені маршрутки з сіл в основному з людьми похилого віку.
2) Переповнені міські маршрутки з людьми похилого віку.
3). Біля колишньої дитячої поліклініки стоять нудьгуючі таксисти близько один до одного і "перетирають" новини.
4). По Зеленій поліклініці снують невдоволені мами з дітьми, яким терміново треба зробити зішкріб на глисти, десь щось оплатити, кудись влізти і всунути дитину.
5). По території кабінетів інфекційних захворювань снують люди (похилого віку і трохи молодші), яким терміново треба записатися на консультацію інфекціоніста. Для цього вони натовпами приходять в кабінет дитячого інфекціоніста.
6). Про засоби індивідуального захисту не писатиму. Всі в принципі все знають і так.
7) Напишу про похорони.

Сумне, печальне,незручне, але воно може протверезити частину людей. Не всіх, на жаль.
Про те, що померлих від "корони" не хоронять. Немає прощання, перевдягання, останнього цілування, відспівування, сидіння біля гробу під під'їздом. І отої трьохлітрової банки для збору грошей також немає. Само собою немає поминання в кафе і булочок.Вночі отримала відповідь з Італії, то цитую тут.
Трохи інформації з листування:
"Надя з моргу в мішках забирають на судмедеспертизу, потім палять, кремують.
Тобто тут є такий трагічний фактор, що людина з підозрою з симптомами приходить до нас в приймальне відділення.
Родичі, друзі залишаються на чистій території.. Якщо корона позитивна, відправляють в відділи спеціальні що роблять кожен день нові для covid19....у відділи родичів, нікого не пускають, коли помирає. Сам... Потім отой процес, судмедеспертиза і віддають родичам коробку з прахом.
Дуже жорстокий кінець."
8). Вчимося правильно одягати респіратор. І також правильно одягати маску, рукавиці, окуляри.

Ранее Надежда Дребот уже делилась рекомендациями, как обезопасить себя во время эпидемии гриппа и коронавируса. В том числе мелитопольский доктор еще в январе говорила о том, что следует отказаться от поездок за границу, а вместо этого отправиться к родным в село.

Напомним, в Мелитополе в связи с угрозой распространения коронавируса, как и во всей стране, введен карантин. Пока закрыты все учебные заведения, ограничено проведение массовых мероприятий, но уже завтра будет рассмотрен вопрос о закрытии всех развлекательных учреждений, мест общественного питания, магазинов (кроме продуктовых) и пр.



Имя:
Ваш комментарий:

Аноним
16 березня 2020 г. (16:26)

Так горздравотдел молчит, как ріба об лед. Не отсвечивают. Ждут. Если люди не заболеют - они на коне, если заболеют - они не при чем.

Аноним
16 березня 2020 г. (17:30)

Так, вчимося правильно одягати респіратор. А де його взяти? Це чисто по-українськи- вивезти все з країни, хай сородичи помирають, бо гроші не пахнуть.

Аноним
16 березня 2020 г. (23:05)

ЧИТАЕМ ВНИМАТЕЛЬНО:"людина з підозрою з симптомами приходить до нас в приймальне відділення.
Родичі, друзі залишаються на чистій території.. Якщо корона позитивна, відправляють в відділи спеціальні що ро*** кожен день нові для covid19....у відділи родичів, нікого не пускають".........А У НАС ТО-ЖЕ ТАК????

Аноним
17 березня 2020 г. (09:12)

так и не дочитал, поламал язык, от мовы 


Схожі новини: