Самое большое село частью Мелитополя становиться не хочет

Переглядів: 1417

29 січня 2020 06:01

Самое большое село частью Мелитополя становиться не хочет фото

Самое большое село Украины Константиновка  не ведет никакой работы по объединению с Мелитополем. Об этом в очередной раз завили в сельском совете.

На официальной странице в Фейсбук Константиновский сельский совет отреагировал на информацию помощника нардепа Сергея Минько Павла Тимофеева о том, что Минрегион настаивает на присоединении к Мелитополю Константиновки и Вознесенки.

"У зв’язку із чисельними зверненнями мешканців села Костянтинівка щодо інформації, яка була опублікована в місцевих ЗМІ «Про приєднання сіл Костянтинівка та Вознесенка до Мелітопольської міської ОТГ» Костянтинівська сільська рада повідомляє, що інформація не відповідає дійсності. 
Четвертого жовтня 2019 року сільськими радами Вознесенки та Костянтинівки були прийняті рішення про створення Костянтинівської сільської об’єднаної територіальної громади з центром в селі Костянтинівка, отримано позитивний висновок Запорізької обласної державної адміністрації, направлено подання про призначення чергових виборів до центральної виборчої комісії. На всіх засіданнях робочих груп Мелітопольської районної державної адміністрації та Запорізької обласної державної адміністрації щодо формування перспективного плану об’єднання територіальних громад Мелітопольського району, Костянтинівський сільський голова - Горбань Тетяна Павлівна відстоює подальше існування Костянтинівської сільської об’єднаної територіальної громади. 
Окрім того, на даний час до сільської ради жодних пропозицій щодо приєднання Костянтинівської ОТГ до Мелітопольської міської ОТГ не надходило, така можливість приєднання не розглядалася" - сказано в сообщении.

Позиция похвальная. Вот только согласно изменениям в соответствующем законе для решения о таком объединении даже "добро" облсовета не нужно. Если Минрегион посчитает перспективным такое объединение, то на местах мало что могут сделать.

 



Имя:
Ваш комментарий:

Гость
29 січня 2020 г. (10:23)

Надо раньше было думать с кем объединяться. 


Схожі новини: