Питань багато: мобільна бригада благодійного фонду безкоштовно консультує мешканців прифронтових територій

Переглядів: 425

26 жовтня 2023 14:15

Питань багато: мобільна бригада благодійного фонду безкоштовно консультує мешканців прифронтових територій фото

Спеціалістки мобільної бригади БФ «Восток SOS» відвідали Комишуваху

Селище Комишуваха знаходиться майже під постійними ворожими обстрілами, адже лінія бойового зіткнення проходить недалеко від цього населеного пункту. Незважаючи на чи не щоденні прильоти, частина мешканців продовжує залишатися у Комишувасі.

23 жовтня 2023 року мобільна бригада психосоціальної та юридичної підтримки Благодійного фонду «Восток SOS» відвідала смт Комишуваха. Фахівчині надали 39 безоплатних консультацій постраждалим унаслідок російської агресії.

«Команда регулярно відвідує Комишуваську громаду, чимало місцевих приходять на вторинні консультації. Переважно люди звертаються щодо подачі заявок на відшкодування пошкодженого або зруйнованого майна, виплат для ВПО та оформлення спадщини, а до психологині – за індивідуальними консультаціями щодо зниження рівня тривожності», - розповіла комунікаційниця мобільної бригади Благодійного фонду «Восток SOS» Катерина Людвік.

Мобільні бригади психосоціальної та юридичної допомоги створені для надання швидкої допомоги постраждалим унаслідок російської агресії. Бригади працюють на території Запорізької, Харківської, Херсонської та Миколаївської областей. Фонд реалізує проєкт за підтримки International Rescue Commitee Deutschland.

Ми повідомляли, що спеціалістки мобільної бригади провели у Малокатеринівці захід для малечі “Веселі розваги”. З міркувань безпеки захід проходив у бомбосховищі.

Ви можете створити запит на приїзд команди до вашого міста, територіального центру чи громади. Для цього необхідно зателефонувати на гарячу лінію, що працює з понеділка по суботу (8:00-18:00): 0800 332 614.

Також отримати консультацію можна в месенджерах: +38(099) 710 48 72 (вайбер); +38(096) 108 60 48 (телеграм).

 




Схожі новини: