На ТОТ Запорізької області активізувалася кампанія по вербуванню дітей в роснацгвардію

Переглядів: 173

7 травня 2024 12:45

На ТОТ Запорізької області активізувалася кампанія по вербуванню дітей в роснацгвардію фото

Окупаційні адміністрації кремля та ТОТ України активізували так званий відбір серед випускників місцевих шкіл для подальшого навчання у російських вищих військових та міліцейських закладах освіти

Учням одинадцятих класів пропонується навчання на факультеті тилу російської федеральної державної казенної освітньої установи «пермський воєнний інститут войск національной гвардії рф». Про це повідомляє Центр національного спротиву. 

Така активна кампанія підтверджує брак кадрів в органах та структурах «головного управління федеральної служби військ національної гвардії рф» по днр, лнр, тимчасово окупованій Запорізькій та Херсонській областях. За даними українського підпілля на цих територіях сьогодні укомплектованість цієї «структури» складає максимум 20%. Тому окупанти роблять велику ставку саме на випускниках, з котрих в майбутньому «зліплять» собі посібників.

Відомо також про випадки, коли поліцаї на тимчасово окупованих територіях України агітували  дітей з інтернатів у майбутньому вступати у профільні освітні заклади мвд або ще простіше – без спеціальної освіти йти служити в окупаційних адміністраціях поліцаями відразу після закінчення школи.

Використання дітей і виховання із них собі посіпак – це незмінна практика росії вже віками. Тому, якщо вам відомі факти порушення прав людини, злочинні дії окупантів проти дітей, їх батьків, розташування ворожих угрупувань, звертайтесь за посиланням.




Схожі новини: