Намагалася наздогнати злочинця: запоріжець пограбував 81-річну жінку біля банкомата

Переглядів: 276

8 лютого 2024 15:00

Намагалася наздогнати злочинця: запоріжець пограбував 81-річну жінку біля банкомата фото

Правоохоронці оперативно розшукали зловмисника. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

6 лютого до чергової частини відділення поліції №3 (Шевченківський) Запорізького райуправління надійшло повідомлення від жительки міста, яка повідомила, що стала жертвою пограбування.

В одному з міських супермаркетів  старенька звернулась за допомогою в знятті готівки до стороннього чоловіка. Він під виглядом допомоги скористався довірою літньої жінки та відкрито заволодів її грошима, після чого зник у невідомому напрямку. Потерпіла самотужки намагалася наздогнати злочинця, проте спроба виявилася марною.

Оперативникам знадобилося декілька годин аби встановити особу та розшукати зловмисника. Ним виявися 36-річний містянин, раніше судимий за скоєння аналогічних злочинів. Частину викраденої пенсії бабусі правопорушник вже встиг витратити на власні потреби, решту поліцейські вилучили та після проведення низки слідчих дій повернуть власниці.

Жінка подякувала правоохоронцям за відновлену справедливість та побажала легкої служби.

Фігуранта затримали на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Шевченківської окружної прокуратури.

Джерело: відділ комунікації поліції Запорізької області




Схожі новини: