Свічка пам’яті: в Україні оголошена Загальнонаціональна хвилина мовчання на вшанування жертв Голодомору

Переглядів: 359

25 листопада 2023 14:28

Свічка пам’яті: в Україні оголошена Загальнонаціональна хвилина мовчання на вшанування жертв Голодомору фото

Сьогодні, 25 листопада, о 16.00 запаліть на своєму вікні свічку, приєднавшись до Загальнонаціональної хвилини мовчання. Вшануймо мільйони людських життів, які Україна втратила внаслідок Голодомору і масових штучних голодів.

Голодомор 1932-33 років геноцидом українського народу вже визнали 28 держав світу та низка міжнародних організацій.

Українці ніколи не змиряться з цим нечуваним злочином комуністичного тоталітарного режиму і не будуть його замовчувати. Тому що мільйони заморених голодом душ українців свідчать про намір фізичного знищення нашої нації.

Вже вдруге ми вшановуємо жертв сталінського голодомору в умовах повномасштабної війни, яка супроводжується геноцидними діями росії проти українців. Зараз путінський режим, прямий наслідувач сталінського, використовує такі ж нелюдські методи, щоб зламати дух українців. Але завдяки мужності наших воїнів та світовій підтримці ми виборемо свою свободу і поставимо крапку в історії геноциду української нації, - ззазначається на сайті Запорізької міської ради.

Ще з ночі варвари з країни-агресорки “привітали” українців з цією сумною датою. Вони здійснили наймасованішу атаку дронів на міста і села України, запустивши 75 безпілотників.

Повітряні сили відзвітували, що збито 74 ударних БпЛА “Shahed-131|136”, переважна більшість — на Київщині. А на Дніпропетровщині знищено керовану ракету Х-59. Відмінний результат! На жаль, уламками збитого безпілотника в Києві серйозно пошкоджено приміщення дитячого садочку, дісталося також і житловому будинку. Є і постраждалі.

З самісінького ранку в Україні і, зокрема, в Запорізькій області оголошуються повітряні тривоги. Кожне державне свято України чи пам’ятну сумну дату ворог “відзначає” ракетними ударами або атаками дронів-камікадзе. Тримаймося! Переможемо!

 




Схожі новини: