Бійці бригади “Червона Калина” на Запорізькому напрямку знищили ворожі позиції та техніку окупантів

Переглядів: 414

6 жовтня 2023 12:25

Бійці бригади “Червона Калина” на Запорізькому напрямку знищили ворожі позиції та техніку окупантів фото

Підрозділ ударних дронів “Червоної Калини” знищив ворожу позицію та БМД за допомогою FPV-дронів

Бійці підрозділу бойових дронів бригади “Червона Калина” чітко та злагоджено відпрацювали на Запорізькому напрямку, знищивши ворожі позиції та техніку окупантів за допомогою FPV-дронів. В подібних операціях необхідно діяти швидко, адже ворог використовує системи РЕБ та власну аеророзвідку. про це повідомляється на сторінці бригади у "Фейсбуці"

“Ми щоденно вдосконалюємо нашу роботу. Вчимось обходити ворожу РЕБ, посилюємо маскування та швидкість роботи. Кожну операцію допомагають коригувати інші підрозділи. Зокрема, велику роботу виконує аеророзвідка, яка знаходить ворожі цілі. Окупанти постійно ховаються у кущах і посадках, але ми дістанемо їх, де б вони не були”, - розповідає боєць бригади “Червона Калина”.

В цей раз “полювання” ударних дронів за ворогами завершилось знищенням укріпленої позиції ворога та ворожої БМД (бойова машина десанту). Детонація боєкомплекту відбувалась ще декілька хвилин.

"Операції бригади “Червона Калина” по знищенню ворога тривають щоденно. Ворожі війська, їх техніка та зброя будуть знищуватись допоки останній російський солдат і найманець не покине українські землі, - йдеться у повідомленні бригади. - Висловлюємо подяку ГО Ми - Вінничани за допомогу в отриманні FPV-дронів. Ваші "пташки" вже успішно працюють на фронті."

Відео знищення техніки окупанті, можна подивитися за посиланням. 

 




Схожі новини: