Яку косметику застосовують косметологи: 8 перевірених брендів

Переглядів: 462

28 вересня 2023 18:00

Яку косметику застосовують косметологи: 8 перевірених брендів фото

Після доглядальних процедур у косметолога чимало людей помічає, що шкіра стає більш пружною, сяйливою, гладенькою. Чи можна підтримувати цей результат у домашніх умовах? Так, якщо використовувати ефективні засоби.

Зазвичай схему догляду і відповідні продукти можна підібрати з фахівцем, який порадить оптимальну б’юті-схему. А можна скористатися нашим оглядом, у якому розповідаємо про перевірені бренди косметики, яку застосовують косметологи. І чому вони такі ефективні?!

Christina

Цей ізраїльський бренд професійної доглядальної косметики виріс з невеликого сімейного підприємства. Зараз його знають в усьому світі завдяки якісним засобам, які розробляють з використанням безпечних та інноваційних компонентів. Продукцію Christina не тестують на тваринах, у її складі є чимало активів із доведеною науковою ефективністю. Справжнім мастхевом стали маски, які розгладжують, зміцнюють, регенерують шкіру, дарують їй сяяння і здоровий блиск.

Institut Esthederm

Косметику цього бренду часто застосовують у популярних клініках косметології та естетичної медицини. І це не дивно, адже в Institut Esthederm велику увагу приділяють антивіковим засобам і боротьбі з фотостарінням. У лабораторіях виробника розробили потужні засоби, що захищають від УФ-випромінювання і синього світла. Справжню славу Institut Esthederm принесла клітинна вода Eau Cellulaire, яка є копією нашої міжклітинної рідини, живить шкіру антиоксидантами й іншими корисними мікроелементами, підтримує метаболізм.

Perricone MD

Серед прихильниць цього бренду професійної косметики є не лише дерматологи та косметологи. Засоби Perricone MD активно використовують американські зірки. До речі, створив бренд професійний лікар Nicholas Perricon, автор трьохрівневої філософії краси шкіри. Він стверджував, щоб зменшити запалення на клітинному рівні та досягти ідеальної шкіри, потрібно дотримуватися спеціальної дієти, обирати професійний догляд, обов’язково вживати антиоксиданти. Саме антиоксидантами, зокрема вітаміном С, насичені косметичні засоби Perricone MD. Тому вони ефективно борються зі зморшками, розширеними порами, тьмяним кольором обличчя, пігментацію, млявістю тощо.

Image Skincare

Це бренд професійної косметики, який одним із перших відмовився від застосування парабенів. Формули Image Skincare розробляють біотехнологи та дерматологи. Жодна новинка не потрапить у продаж, поки не пройде клінічні дослідження. А ще експерти компанії ризикнули поєднати близько 100 активних компонентів в одну молекулярну формулу. Тому при нанесенні косметики Image Skincare вони повільно вивільняються і проникають у глибокі шари шкіри.

Histomer

Цей бренд відомий тим, що першим презентував косметику зі стовбуровими клітинами рослин. Вони і метод їхнього отримання були запатентовані згідно з Мадридською угодою як "хістомерні". Їхня головна особливість — необмежена здатність до поділу. Кожна серія професійних засобів бренду спрямована на вирішення специфічних проблем шкіри різних типів. Ця косметика забезпечує зволоження, антивіковий догляд, дарує еластичність і сяяння.

Phyto-C

Косметологи відзначають, що рецептури Phyto-C часто є унікальними. У засобах цього бренду є тільки ефективні, ретельно відібрані та протестовані в лабораторних умовах компоненти. Найголовніші розробки компанії — стабілізований вітамін С, інноваційні формули селеніуму та екстракт листя оливи. Вони надають антивікову і регенерувальну дії, зменшують пігментацію і почервоніння.

RejudiCare

А цей виробник косметики може похвалитися Нобелівською премією! Експерти RejudiCare створили формулу photozyme, яка може регенерувати пошкоджену шкіру на ДНК-рівні. На думку косметологів, найбільш ефективними є антивікові лінійки бренду, зокрема сироватки та маски для обличчя.

Allies of Skin

Косметиці сінгапурського бренду притаманна простота та ефективність, а самостійно обрати відповідну схему догляду зможе й новачок. Засоби Allies of Skin відрізняються насиченими складами. Кожен з них адаптується до потреб шкіри, стимулює її регенерацію, захищає від несприятливих зовнішніх чинників.

Звісно, брендів професійної косметики, яку використовують косметологи, значно більше. Під час вибору засобів потрібно ретельно ознайомитися зі складом продуктів і переконатися, що він дієвий, а також враховувати тип та основні проблеми шкіри. Бажаємо краси та гармонії з собою!

Джерело: Liga




Схожі новини: