Скільки коштує догляд Огнєвіч: 38-річна співачка про бажання змінити груди, пораду мами та головні секрети краси

Переглядів: 284

5 березня 2024 12:00

Скільки коштує догляд Огнєвіч: 38-річна співачка про бажання змінити груди, пораду мами та головні секрети краси фото

Співачка Злата Огнєвіч, яка в 38 жодного разу не допустила у догляд за обличчям хірургічного втручання, розказала, як підтримує красу.

Спеціально для ТаблоID виконавиця розповіла про свій догляд, перелічила лайфхаки, а також згадала табу і помилки про піклування за обличчям.

Огнєвіч розказала про найбільше відкриття в б’юті-сфері за останні роки, без якого тепер не можете обійтися.

"Я дуже люблю корейську косметику по догляду за шкірою. Просто побачила рекламу в Instagram і перейшла на сайт. За відгуками замовила aнтивікoвий кpeм із пeптидaми-міopeлaкcaнтaми і була в захваті від ефекту!", - розповіла Огнєвіч.

Виконавиця також розказала, як мама колись дала їй важливу пораду у догляді за обличчям.

"Мені тут згадується дитинство. Коли було літо і ми жили в Криму, і, звичайно, літо - це період дискотек, відпочинку. І от я собі взяла за звичку приходити з дискотеки і не змивати мейкап.

Мама мене колись покликала на дуже важливу серйозну жіночу розмову і каже: "Доча, так не можна. Яка б ти не була втомлена, знесилена, ти завжди маєш змити мейк, нанести на шкіру догляд і тільки після цього йти спати".

З того часу, якою б я не була втомленою: зйомки, гастролі чи кліп (36 годин ми колись знімали), але я завжди знімаю мейк і наношу засоби по догляду. Це для мене основа", - запевнила Злата.

Назвала артистка і найдешевший і найдорожчий засоби на її б’юті-поличці.

"VALMONT Відновлююча антистрес маска для обличчя або, як її ще кличуть, "маска Попелюшки", вона дійсно творить дива зі шкірою, особливо, якщо нанести плотним шаром на ніч.

А найдешевший - це бальзам для губ Ceramidin Lipair на основі керамідів від Dr.Jart, мій особистий топ у догляді за губами", - розказала Злата.

Виконавиця також зізналася, що колись хотіла податися до рук хірурга, однак передумала.

"Колись давно я хотіла збільшити груди, бо таку операцію зробила моя близька подруга, мені дуже сподобався результат. Але я уявила всі ці маніпуляції зі своїм тілом, і поки що ні", - розповіла Злата.

А от про жодні процедури у догляді за обличчям співачка не шкодує.

"Мені дуже пощастило з косметолом, яка пояснила свого часу, що всі серйозні процедури, вони змінюють зовнішність (буває так, що до невпізнаваності). Так, має бути догляд, але непомітний: біоревіталізація, полінуклеотиди, зволоження зовнішнє і внутрішнє.

Апаратні процедури: SMAS (нетравматичний апаратна процедура, що скорочує поверхневу м'язово-сухожільнию пластину - ред.), яким також не можна зловживати. SMAS-ліфтинг треба робити раз на рік, не частіше. Тому я не шкодую про жодну процедуру і завжди до цього наближаюся з точки зору здоров'я, краси і естетики", - впевнено зазначила вона.

"Я ніколи не кажу ніколи, але зараз, все ж таки, я вирішила нічого не робити зі своїми грудьми. Підтримую тих дівчат і жінок, які наважуються на кардинальні зміни, на мамопластику. Якщо жінка буде відчувати себе після цього щасливо і гармонійно, то хай вона робить", - додала виконавиця.

Спеціально для ТаблоID зірка назвала топ найважливіших правил у догляді за собою.

"У мене є улюблена трійка догляду за шкірою: кисневі процедури (сироватки з вітаміном С, крем з ретинолом, після якого треба обов'язково наносити соцезахисний крем. Вдень взимку достатньо 30, влітку - 50. SPF треба користуватися цілий рік, тому в цю трійку, яка перетворюється на четвірку, входить обов'язково SPF-догляд", - розповіла співачка.

Злата також порадила підтримувати водний баланс організму:

"Як тільки ми забуваємо пити достатню кількість води, одразу суха шкіра, сухі губи, всі слизові. Тобто це обов'язковий етап з догляду за собою. Ще можна додати вітаміни, я п'ю комплекс вітамінів і колаген на постійній основі".

А ще співачка підрахувала, що манікюр, педікюр, фарбування волосся, косметолог і покупка засобів з догляду за собою вартують їй приблизно $400 на місяць.

За словами Злати, частота відвідування косметолога залежить від частоти серії процедур:

"Наприклад, якщо це мезотерапія, то треба зробити хоча б 6 процедур поспіль. Тоді відвідую косметолога разів 5 на місяць. Інший місяць продовжую заключні процедуру біоревіталізації. Якщо в середньому, десь чотири рази на місяць".

Згадала Злата і про догляд за собою під час початку повномасштабного вторгнення.

"Коли сталося повномасштабне вторгнення, всі майстри виїхали, і не було можливості ходити до своїх улюблених дівчаток. Думаю, що я і багато жінок страждали від цього.

Я вирішила дочекатися свого майстра (косметолога, зокрема) і робити з нею ті процедури, які звикла робити. Поки її не було я робила підтримуючі процедури в інших косметологів, але нічого такого серйозного", - розповіла зірка.

Огнєвіч також зазначила, що повномасштабне вторгнення більше вплинуло на її погляд, аніж обличчя, мовляв, він став трошки з "грустинкою".

"Догляд за собою, ця рутина, вона повертає в мирні часи. Повертає до звичного стану безпеки, і, так, мені це допомагає зробити маску, макіяж, якийсь вдома SPA день. Це мені допомагає заспокоїтися і відчути себе в безпеці", - додала вона.

Не оминули і теми лайфхаків. Співачка розповіла, як доглядає за шкірою обличчя перед важливими зйомками:

"Перед зйомками я обожнюю робити саме кисневий догляд, апаратний. Ходжу в одну київську клініку, і там використовуються космічні технології. Тобто, за допомогою високого кисневого тиску в шкіру доставляється сироватка, яка зволожує шкіру, живить, надає сяйва. Це мій мастхев".

А ще Злата порадила завжди мати патчі під очі:

"Поки їду в таксі, кладу собі патчі під очі, вже приїжджаю на мейк з доглянутою шкірою навколо очей. Патчі мають бути в догляді кожної жінки".

Якщо співачка не має часу на косметолога, то робить експрес кисневу маску вдома (на 30 хвилин).

Наостанок Злата дала пораду всім красивим жінкам.

"Днями я стала свідком того, як одна дівчина відверто хейтила іншу за зовнішність та інше. Мені стало якось гірко від цього, бо, вважаю, що ми, жінки, маємо підтримувати одна одну, бачити силу, красу, талант і досягнення інших жінок, вміти це визнавати і поважати.

Думаю, що ця внутрішня сила, усвідомлення того, що ти унікальна, того, що всі інші жінки також унікальні, неповторні, прекрасні. Ця внутрішня сила дає світло в очах, і це краще за усі догляди", - запевнила і підтримала жінок Огнєвіч.

 

 




Схожі новини: