alyona alyona відверто розповіла про проблеми зі здоров'ям і показала, як робить процедури краси

Переглядів: 174

21 березня 2024 11:25

alyona alyona відверто розповіла про проблеми зі здоровям і показала, як робить процедури краси фото

Знаменитість розповіла, що сталося та що її непокоїть.

Українська репвиконавиця та одна з представниць України на "Євробаченні-2024" alyona alyona поскаржилася на проблеми зі здоров'ям.

Знаменитість у своєму Instagram розповіла, що останнім часом часто хворіє, лише за березень її вдруге мучать проблеми зі здоров'ям. Цього разу виконавиця відчуває біль в зоні носа.

"За місяць вдруге хворію. Я просто не знаю вже, що з цим імунітетом. Це просто якась напасть. У мене просто болить знову ніс. Я поводилася гарно, нічого поганого не робила, не перемерзала. Я просто не знаю. Просто ходила вчора (19 березня - прим. ред.) до лікарні, можливо, там хтось на мене чхнув", - поскаржилася артистка.

alyona alyona також розповіла, що мусила робити процедуру краси. У співачки виникли проблеми з капілярами. За словами артистки, її мучить судинна сіточка та купероз, якого вона хоче позбутися.

"Буду робити дуже цікаву процедуру, бо в мене через те, що я пила тривалий час жіночі гормони, загусла кров і почали лопатися капіляри багато де, особливо на обличчі. Моя проблема – купероз та судинна сіточка, яку я хочу позбутися", - поділилася співачка.

Косметологиня за допомогою лазера зробила alyona alyona спеціальну процедуру, яка допоможе їй вирішити проблеми зі шкірою. Виконавиця показала, який вигляд після цього мала.

Джерело: ТСН

 




Схожі новини: