Скільки коштує догляд Полякової: 45-річна співачка про б'ютізасоби, витрати на них та своє табу

Переглядів: 292

18 січня 2024 11:40

Скільки коштує догляд Полякової: 45-річна співачка про бютізасоби, витрати на них та своє табу фото

Співачка Оля Полякова, яка лише у червні 2022 оголосила свій справжній вік, 17-го січня святкує 45-річчя.

Цього дня артистка презентує свій перший українськомовний альбом золотих хітів 100% UA у студії радіо Люкс ФМ. Також в прямому ефірі Оля збиратиме 1,5 мільйона гривень для медиків 53 медичної роти.

А ТаблоIDу іменинниця розповіла, що вона робить та чого не робить для того, аби зберігати красу і молодість.

"Абсолютне відкриття у б’ютісфері за останні роки - це апаратна косметологія. Можливо без ін'єкцій, неоперабельно провокувати вироблення свого колагену й еластину, зменшувати набряки, активізувати всі прекрасні процеси в шкірі. Я сьогодні не обходжуся без апаратної косметології, роблю це кожний тиждень і навіть частіше", - зізналася Оля.

"Всі види електростимуляцій, лазери, шліфування, SMAS-ліфтинг, мікротоки, лазери глибинні й поверхневі. Завдяки цьому можна довго мати натуральний вигляд, на відміну від ін'єкцій, які дають об'єм", - запевнила Полякова.

Також іменинниця розказала, чого ніколи не робитиме з обличчям.

"Філери - абсолютне табу для мене, тому що вони порушують геометрію обличчя. Вони дають об'єм та набряки. Всі за кордоном відмовляються від філерів, тільки наших жінок, на жаль, з цими "варениками" замість рота та "подушками" під очима помітно неозброєним оком", - обурилася Полякова.

На свій догляд Оля витрачає доволі помірно.

"Це залежить, наскільки часто я роблю доглядові процедури. Витрачаю 2 тисячі доларів раз на три місяці: тисячу доларів на доглядову косметику і тисячу - на процедури", - поділилася артистка.

Зірка, до речі, не гребує і простими домашніми засобами.

"Абсолютно безкоштовний скраб на основі кави, меду, вершків із козячого молока, вівсянки та морської солі, який я роблю два рази на тиждень у лазні. Без цього пілінгу неможливо б було мати тіло, яке я маю", - запевнила Полякова.

А от найдорожчим засобами на її поличці є доглядові креми з від провідних швейцарських марок. Такий крем може коштувати до 400 доларів.

На запитання, про яку б'юті-процедуру вона шкодує, Оля відповіла:

"Слава Богу, нічого, що спотворило б моє обличчя, я не встигла зробити. Можливо, жалкую про кислотні пілінги в літній час і нехтування сонцезахисними кремами, що спровокувало появу пігментних плям".

Три найважливіші правила у догляді Полякової - це пити багато води, тренуватися на свіжому повітрі, раз на тиждень ходити у лазню та обливатися холодною водою або пірнати зимою у крижану воду для тонусу шкіри.

Дочки Олі, 18-річна Маша і 12-річна Аліса беруть з мами приклад і ретельно стежать за обличчям і волоссям.

"Мої дівчата дуже ретельно слідкують за своїм обличчям, навіть Аліса. Маша боролася з акне багато років і вийшла з цього стану завдяки дієті та терапії. Тепер у Маші чисте та гарне обличчя. Також вона ретельно доглядає за своїм волоссям, навіть я переймаю її процедури та косметику. Маша круто це робить", - похвалилася Полякова.

"Аліса подивилася на Машу та її прищі й дуже боїться, щоб вони у неї не з'явилися. Тому у 12-річному віці вона робить серйозний догляд за обличчям, користується молочком, тоніком, зволожувальними кремами, масками. Робить ці процедури двічи на день: вранці та ввечері", - додала Оля.

І наостанок Полякова розповіла, що робить, аби швидко прийти у форму.

"Є лише один спосіб - спорт, кардіонавантаження, лазня і їсти на три відра менше", - з посмішкою зазначила Оля.




Схожі новини: