Спочатку було слово: в окупованому селищі Запорізької області військові перестріляли один одного

Переглядів: 601

14 серпня 2023 23:40

Спочатку було слово: в окупованому селищі Запорізької області  військові  перестріляли один одного фото

Словесна перепалка між кадирівцями та осетинами з числа військовослужбовців рф закінчилася смертю двох десятків окупантів

Конфлікт стався у тимчасово окупованому селищі Михайлівка Василівського району. Подробиці розповів речник Української добровольчої армії - Південь, голова Громадської ради при Одеській ОВА Сергій Братчук.

«За інформацією від підпілля, 12 серпня до селища Михайлівка, прибули москальські пропагандисти для зйомки сюжету про «великий внесок» кадирівського високопосадовця в розбудову окупованих територій.

Близько 20:00 того ж дня, в районі Центрального парку, між кадирівцями та осетинами з іншого підрозділу відбулася словесна перепалка. Під час сварки один з окупантів відкрив вогонь в повітря. 

В ході сутички, одному з окупантів було нанесено чисельні колото-різані ушкодження, несумісні з життям. Після цього завʼязалася перестрілка з застосуванням підствольних гранатометів, ручних гранат та стрілецької зброї. 

В ході бою успіх мали осетини. Під час сутички було вбито 20 і поранено 40 окупантів з обох сторін. Командира кадирівського підрозділу задля покарання відправлено на передові позиції», - поінформував Сергій Братчук.




Схожі новини: