У Мелітополі почнуть стягувати борги, відповідну службу вже відкрили

Переглядів: 546

3 серпня 2023 14:38

У Мелітополі почнуть стягувати борги, відповідну службу вже відкрили фото
Окупанти розмістили судових приставів у будівлі колишнього фінуправління

У Мелітополі після перерви відновила роботу виконавча служба. Орган, звісно, буде працювати за російськими законами. 

За даними окупаційних медіа, відділення судових приставів по м. Мелітополю та Мелітопольському району Головного управління федеральної служби судових приставів у Запорізькій області знаходиться на вулиці Університетській, 19 (окупанти спочатку повернули їй назву Свердлова, а потім перейменували "на честь" Дар'ї Дугіної - авт.). Тут раніше було розташоване фінансове управління міськради, а виконавча служба розміщувалась на вулиці Вакуленчука. Приймати громадян окупаційна установа буде у вівторок-четвер з 10:00 до 12:00. 

ГУ федеральної служби судових приставів у Запорізькій області очолює Ігор Рудаков, а хто буде керувати відділенням у Мелітополі наразі невідомо. Так само поки неясно, чи пішли на співпрацю з ворогом рядові співробітники української виконавчої служби. 

До речі, запуск відділення судових приставів свідчить про те, що з мелітопольців почнуть стягувати борги за комунальні послуги, аліменти тощо.

Як повідомляли "МВ", окупанти продовжують формувати судові органи у Мелітополі, до яких пішли працювати як українські адвокати, так і судді. 




Схожі новини: