Свободу "Азову": на Центральному пляжі Запоріжжя з'явився стінопис на підтримку військовополонених

Переглядів: 152

29 квітня 2024 21:40

Свободу Азову: на  Центральному пляжі Запоріжжя зявився стінопис на підтримку військовополонених фото

У Запоріжжі на Центральному пляжі представники молодіжної організації "Centuria" створили мурал на підтримку українських бранців - захисників Маріуполя та Азовсталі.

Починаючи з минулого року, рідні військовополонених, які тримали оборону Маріуполя, провели чимало заходів на підтримку своїх близьких. Це були мітинги на площі Героїв, автопробіги по місту.

А от учасники  молодіжної патріотичної організації "Centuria" вирішили нагадати про бійців полку "Азов", які майже два роки знаходяться у російському полоні, помітним здалеку муралом.

За словами учасника заходу Миколи на псевдо Сталкер, створили стінопис, аби закарбувати в пам'яті події оборони Маріуполя.

"Щоб люди памʼятали про події Азовсталі, тих, хто загинув, та тих, хто залишився в полоні і досі залишається там без ніякої відповіді та надії на повернення", - зазначив   кореспондентам Суспільного Микола.

Створювали мурал протягом чотирьох з половиною години 13 людей. За словами організаторів заходу, розмальовували стіну вперше, але в подальшому планують продовжувати подібні акції.

Створення стінопису на підтримку полонених бранців-захисників Маріуполя. Фото: Centuria




Схожі новини: