Загинули на місці: у Запоріжжі поліція затримала водія, який збив двох людей на Прибрежній магістралі

Переглядів: 182

29 квітня 2024 22:20

Загинули на місці: у Запоріжжі поліція  затримала водія, який збив двох людей на Прибрежній магістралі фото

Смертельна ДТП в Олександрівському районі сталася 28 квітня увечері на Прибережній автомагістралі

Через нехтування Правилами дорожнього руху двоє громадян загинули на місці події. Тривають слідчі дії.
 
Як повідомляє відділ комунікацій ГУНП вЗапорізькій області, на місці події поліцейські встановили, що 23-річний водій "Honda Accord" скоїв наїзд на пішоходів, які перетинали проїжджу частину дороги в невстановленому місці. Від отриманих травм чоловік та жінка загинули.
 

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація події - ч. 3 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) КК України

  •  Правоохоронці затримали водія на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.    Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу та повідомлення про підозру.
  • Керманичу може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Досудове розслідування триває
  • Поліція Запоріжжя вкотре наголошує на необхідності дотримання Правил дорожнього руху. Пам’ятайте, зекономлені декілька хвилин можуть коштувати вам життя!




Схожі новини: