У Мелітополі в зами голови фейкової адміністрації призначили бойовика

Переглядів: 574

24 липня 2023 10:13

У Мелітополі в зами голови фейкової адміністрації призначили бойовика  фото
Олександр Остапенко був бойовиком на Донбасі, тепер розмірковує про "правильне" виховання молоді

Внутрішньою політикою в окупаційній адміністрації Мелітополя буде опікуватися бойовик з Донбасу Олександр Остапенко. Судячи з пропагандистських новин, цьому колишньому ополченцю довірили виховання молоді. 

В новій якості Олександр Остапенко, що був антимайданівцем та брав участь в АТО на боці бойовиків в 2014 році, засвітився як делегат від Запорізької області на форумі фонду "Захисники вітчизни" у Москві. Саме в новині про це і вказана його посада "заступник голови адміністрації Мелітополя з внутрішньої політики". Бойовик у коментарі зазначив, що на зустрічі багато йдеться про патріотичне виховання молоді.

"На звільнених територіях молодь особлива – діти тривалий час опрацьовувалися українською пропагандою. Нині у роботі з ними потрібен індивідуальний підхід. Обов'язково потрібно порушувати теми злочинів, які скоюють сучасні нацисти, розповідати про тисячі людей, які загинули від українських снарядів", – зазначив Остапенко.

З цього спічу, який ми спеціально навели повністю, стає зрозумілим, про який патріотизм розповідатимуть дітям у Мелітополі та районі. І якщо раніше їх виховували в любові та повазі до України та її історії, традицій, то тепер будуть вбивати в голову, що наша країна погана, а от росія, яка насправді розв'язала війну і окупувала місто, хороша. 

Лишається тільки сподіватися: на бойовика, який випадково опинився на керівній посаді, чекає та сама участь, що і більшість пропагандистів та окупантів. 

Раніше "МВ" повідомляли, що в новому навчальному році школярам та студентам Мелітополя та інших населених пунктів будуть розповідати все про так звану спеціальну військову операцію (СВО). 




Схожі новини: