У Мелітополі школярам та студентам окупанти розтлумачать "СВО"

Переглядів: 443

19 липня 2023 16:30

У Мелітополі школярам та студентам окупанти розтлумачать СВО фото
У навчальних закладах Мелітополя дітей обробляють за допомогою пропаганди

Окупанти вирішили ще більше "інтегрувати" дітей та молодь у нові реалії і в новому навчальному році будуть розтлумачувати школярам та студентам Мелітополя та інших населених пунктів все про так звану спеціальну військову операцію (СВО). Відповідний документ затверджений на найвищому рівні. 

Від початку окупації Мелітополя та інших територій загарбники велику увагу приділяють саме дітям та молоді. Переведення навчання на російські стандарти, використання підручників з рф, перекваліфікація вчителів, виконання російського гімну перед заняттям, створення розгалуженої мережі організацій тощо. 

Та цього виявилось замало і тепер у москві видано доручення профільним міністерствам "провести у студентському та шкільному середовищі інформаційну роботу, що стосується роз'яснення причин та завдань спеціальної військової операції". Це стосується як самопроголошених республік ДНР та ЛНР, так і Херсонської та Запорізької області, а отже і Мелітополя. 

Також серед завдань посадовців "активізація роботи з молоддю з питань гармонізації міжнаціональних відносин і зміцнення загальноросійської громадянської ідентичності". Таким чином юнакам та дівчатам все активніше будуть вбивати в голови, що вони не українці, а росіяни, та робити все, щоб вони забули мову, традиції та культуру нашої країни. 




Схожі новини: