У Мелітополі та околицях деруть з "руссо туристо" три шкури за житло і туалет

Переглядів: 395

18 липня 2023 11:30

У Мелітополі та околицях деруть з руссо туристо три шкури за житло і туалет фото
Не дуже привітно зустрічають подорожніх росіян у Мелітополі

Альтернативний шлях з Криму до росії чи навпаки, який став актуальним через надзвичайну подію на Кримському мосту, виявився не дуже комфортним для туристів. Корки та зависокі ціни на ночліг і відвідування вбиралень. 

На дорогах Мелітополя та району відучора збільшився трафік, адже Кримський мост наразі непридатний для використання. Тому сотні приватних та вантажних машин рухаються з Криму на Ростов-на-Дону чи у зворотньому напрямку через наше місто. І хоча пропагандисти запевняють, що все під контролем, насправді це не так. За повідомленнями у соцмережах, тим подорожнім, хто захотів зупинитися на ночівлю у Мелітополі після важкої дороги, місцеві мешканці пропонують житло за підвищеними цінами.

Крім того, проблемним виявилось і питання вбиралень. Безкоштовно на АЗС, що стрічаються на маршруті, туристів не пускають, посилаючись на великий потік людей. Натомість пропонують справити нужду за 500 рублів, знижки діють для дітей, вагітних, інвалідів та учасників т.зв. СВО. Отакий собі бізнес "на своїх". 

Як повідомляли "МВ", для "руссо туристо" відмінили комендантську годину, що діє наразі у Запорізькій області. 




Схожі новини: