У Мелітополі передумали та відмінили комендантську годину для транзитних туристів, але є нюанс

Переглядів: 473

17 липня 2023 17:17

У Мелітополі передумали та відмінили комендантську годину для транзитних туристів, але є нюанс фото
Ніби готувались - альтернативний шлях від Криму до Ростовської області росіяни відремонтували

Гауляйтер Євген Балицький скасував власне рішення і скасував комендантську годину для тих туристів з росії, які їхатимуть через Мелітополь транзитом. Але в дорозі все одно буде непросто, бо є проблеми зі зв'язком і розрахунками картками на заправках. 

Через ранкову "бавовну" на Кримському мосту рух ним закритий, тож транспорт направляють альтернативним шляхом: від Ростова-на-Дону до Новоазовська потім Маріуполя, блокпост на в'їзді до Мелітополя і до пункту пропуску "Джанкой" (і у зворотному напрямку). Фейковий керівник обласної адміністрації Євген Балицький спочатку нагадав, що в регіоні діє комендантська година, тож подорожнім варто про це пам'ятати та зупинятися на зазначений час. 

Але трохи згодом, скоріш за все отримавши догану від московських кураторів, гауляйтер видав уточнення: "Дія комендантської години з 22:30 до 5:00 не поширюватиметься на території Запорізької області на автомобільну дорогу М-14 "Одеса – Мелітополь – Новоазовськ» від міста Мелітополя до кордону між Запорізькою областю та Донецькою Народною Республікою та на автомобільну дорогу М-18 "Харків – Ялта" від міста Мелітополя до кордону між Запорізькою та Херсонською областями". 

Також російська влада попереджає своїх туристів, що в дорозі можуть бути проблеми зі зв'язком і радять завантажити офлайн карти, щоб не заблукати, а ще мати при собі готівку, бо не всі АЗС по маршруту приймають картки. 

І вишенька на торті - порада, не звертати з дороги й нічого не фотографувати, бо альтернативний шлях насправді не такий вже безпечний, як це намагаються показати росіяни. 

 




Схожі новини: